Egy csipet rose gold | Avon True szempillaspirál és ajakrúzs


Hello, 2017! Remélem, mindenkinek jól kezdődött az új év, hiszen mint tudjuk, ahogy kezdődik, olyan is lesz majd az egész. Nálunk jó hangulatban telt, szóval reménykedem, hogy ez egész évben kitart majd. :) Ugyan nem nagyon sminkeltem szilveszter estéjén, hiszen itthon töltöttem az egészet, családi és baráti társaságban, szóval felesleges is lett volna, de egy szempillaspirál és egy rúzs még olyankor is jól jöhet, ha az ember lánya nem szeretné puccba vágni magát. Ma ismét egy rúzs és egy szempillaspirál kerül terítékre az AVON-tól, ám ezúttal most nincs "nem szeret" kategória.

A True termékcsalád megújult és új tagokat egyaránt is fog tartalmazni, és minden termék letisztult, elegáns külsőt ölt. A szempillaspirál és a rúzs is egyaránt fényes tokot kapott (ami remekül gyűjti a szöszöket és az ujjlenyomatokat), és rose gold sávval/kupakkal/felirattal tették szebbé, elegánsabbá az összhatást.


True Supreme Lenght szempillaspirál

"Az AVON legújabb innovációja, az AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál, amely egy lépésben varázsol mesésen hosszú pillákat, miközben táplálja is azokat. A szempillaspirál különleges formulája ugyanis argán-, és kókuszolajat, illetve E-vitamint is tartalmaz, amellyel megadja a pilláknak a kellő táplálást, kondicionálást. Emellett hosszantartó hatást biztosít, nem csomósodik, és nem maszatolódik."


A spirálon remekül mutat a kupak és a felirat is egyaránt, szerintem igazán szemet gyönyörködtető a külső. A tubusban egy szilikon kefe kapott helyet, amin véleményem szerint pont megfelelő mennyiségű sörte található. Szép fekete maga a festék, és nem vesz fel eszméletlen sokat belőle a kefe, épp megfelelő mennyiség kerül első használat alkalmával is rá. Elég kusza szempilláim vannak és még mindig nem érzem őket jó minőségűnek, ám az látszik, hogy valóban hosszabbított rajtuk, a végén viszont minimálisan összetapasztja őket, de esetleg egy külön kis kefével ez orvosolható "probléma". Egyébként valamelyest valóban megemeli a szempillákat, az enyém is kapott tőle egy szép ívet, pedig még a szempilla göndörítő sem használ túl sokat egyébként (a képek készítésénél nem használtam), szóval ez egy hatalmas plusz pont a spirál javára.



Nourishing ajakrúzs Smooth Mocha árnyalatban

"Egy rúzs akkor mutat igazán, ha ajkaink simák és ápoltak. Az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs innovatív formulájának köszönhetően egy lépésben színez, táplál és hidratál. Az AVON újdonsága amellett, hogy gyönyörű, gazdag és egyenletes színbe öltözteti az ajkakat, jojoba olajat, mézet és méhviaszt tartalmazó tápláló összetételének köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja is azokat. 15-ös fényvédőfaktorral pedig a nap káros sugaraitól is óvja az ajkak érzékeny bőrét."


Ezen a terméken is megjelenik a rose gold szín, ezúttal az AVON felirat kapott ilyen alapot, illetve a kupakot levéve a "nyakán" is megtalálható. Ismét csalóka volt a katalógusfotó, sötétebb árnyalatot vártam, viszont nagyon tetszik, ami érkezett. A rúzs márványos hatású, nagyon jól néz ki, igazán különleges. Egy húzással már egészen jó fedést lehet elérni, de sajnos túlzottan nem lehet építgetni, így "túl erős" színt nem tudunk kinyerni belőle. Jó választás lehet, ha valami kellemes, nem túl feltűnő rúzst szeretnénk viselni. Sajnos hamar távozik az ajkainkról, nem mondanám egyáltalán tartósnak, bár engem ez krémes rúzsoknál nem szokott zavarni, mert rajtam még a matt rúzsok sem igazán azok, legalábbis kevés az, amire nincs ilyen szempontból panasz.


A szempillaspirál a januári katalógusban 1499 Ft-os áron kapható 1999 helyett, az ajakrúzs pedig 1299 Ft-ért lehet a tiétek 1799 Ft helyett.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.