Profinails | 3in1 126


Még előző hónapban kellett vennem egy rózsaszín, gyöngyházfényű gél lakkot, egyébként ez a gyöngyházfény dolog extrán távolt áll tőlem, mindig is mamásnak tartottam. Na de ha már megvettem, gondoltam kipróbálom és végül igazából egészen tetszett magamon. Ezért úgy gondoltam, megmutatom itt is. :)


Igazából túl sok mindent nem tudok elmondani erről (a 116-os számúról itt olvashattok), két rétegben látható a körmeimen, fedőt és alapot nem igényel, csak megfelelő előkészítést, illetve fixálni sem kell. Eléggé sűrű, és nem is olyan egyszerű vékony rétegben kenni, de nem lehetetlen. És mivel oldható, az eltávolítása is könnyű. Viszont készítettem vele egy egyszerű nail art-ot is, ezt pár képpel lejjebb találjátok (még picik voltak a körmeim a képek készítése során, fura így látni őket, de mindenféleképp Valentin-nap környékén szerettem volna kitenni ezt a bejegyzést).




A gél lakkra akrillal készítettem el a mintát, és bár nem viseltem, de került rá fedő a fénykép kedvéért. 





4 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett. Bárcsak nekem lenne "ilyen" röviden a körmöm, mint neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (: Volt ennél rövidebb is, ez már a beszakadás-letörés után volt. :D

      Törlés
  2. Szép ez a lakk, a manikűr is nagyon tetszik. A Profinails-től hazsnáltam én is gyöngyházas lakkot, tökéletes volt. A matt, nude-rózsaszín viszont minden egyes használatnál beráncosodott és összeugrott az UV alatt, visszavittük, kicserélték.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kis cuki lett. :) Szép ez a szín.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.