Ziaja olivás sampon és balzsam


Még soha, de tényleg soha nem próbáltam semmit a Ziaja márkától, pedig rengeteg jót olvasni róluk, viszont valahogy sosem került a kezem ügyébe egyetlen termékük sem. Nem tudom, miért alakult így, de végre 2 termékkel is orvosoltam a dolgot, és el is fogyasztottam őket, bár ez nem volt nehéz a méretükből adódóan, szóval ez nem csak egy első benyomásos bejegyzés.


Még a január eleji Notino rendelésemben kapott helyet a Ziaja Olívás Regeneráló Sampon és a Hajbalzsam is 50 ml-es kiszerelésben, gondoltam, elsőre a kicsi verzió elég lesz, pár használat után elég könnyen meg tudom állapítani, hogy van-e értelme tovább használni a sampont vagy nincs, és a kis kiszerelést nem is érezném pénzkidobásnak, ha úgy adódna, hogy nem jött be a hajamnak.


A samponnak sárgás színe van, kellemes, nem erőteljes, kissé növényes illatú, a balzsam pedig enyhe zöldes fehér (a kupak felé látszódik egy kis zöld árnyalat), és krémesebb, mint a sampon. Nagyon kis mennyiség is elég belőlük, a samponból 2 x fél diónyit vittem felhígítva a hajtövemhez, illetve a teljes hajhosszra, a balzsamból pedig 1 diónyi mennyiséget használtam a hajvégekre. A sorrend egyébként ennek a fordítottja volt, először a balzsamot használtam mindig, és utána a sampont kétszer kis adagban.

Összességében csak pozitív benyomásom van erről a két termékről, együttesen sikerült elérniük, hogy puha legyen a hajam napokig, bár sajnos a kinézetével csodát nem tudtak tenni, nem lett fényesebb, kevésbé "szöszösebb", de nem is vártam, engem már az is boldoggá tett, hogy nem sprőd a hajam. Sikerült a hajmosást kitolnom velük 4-5 napra, a szokásos 2-3 helyett, ami nálam nagyon jó, és ez a két kis tubus nagyjából 5 hajmosásra volt elegendő, szóval kicsit kevesebb, mint egy hónapig tudtam őket használni, ami szerintem ezzel a mennyiséggel egészen elképesztő. Ja és hozzá kell tennem, hogy az egyébként viszketésre hajlamos fejbőröm a használatuk alatt eléggé visszafogta magát, szóval abszolút elégedett vagyok.

Biztos vagyok abban, hogy a későbbiek során is biztosan újra fogom még venni ezt a két terméket, számomra bizonyítottak, még a hajmaszkra vagyok kíváncsi egyébként, no meg az olívás termékcsalád többi tagjára is, a kézkrémmel kezdve az agyagos arcmaszkon át a tusfürdőig.

Ti használtatok már Ziaja terméket? Szeretitek a márkát?

4 megjegyzés

  1. Régen volt egy bizonyos kakaóvajas testápolója a márkának, imádtam! Olívás tusfürdőt használok még, az sem rossz. A kakaóvajast is megvettem tusfürdőben is, de nem szerettem, gyenge volt az illata.. És a kézkrémet is anno, azt sem annyira, bár azt hiszem a testápolóval az is megszűnt. Nemrég a micellás vizet néztem ki tőlük, lehet bepróbálom, ha elfogy, amit használok. (-: A samponra kíváncsi lettem, bár ha csak online kapható szerintme passzolom..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno volt egy kakaóvajas testápolóm, nem Ziaja, de egy idő után már rosszul voltam tőle, szóval olyat azóta sem vettem semmiből. Nálunk a Rossmannban vannak Ziaja termékek, érdemes lehet ott is körülnézni, hátha :)

      Törlés
  2. Tusfürdőm volt tőlük. Sajnos nem találtam még meg az ideális sampont, nekem valami extra hidratáló kell, nagyon száraz a hajam, pedig 2 diónyi balzsamot használok, néha még többet, a sampont meg hígítom és csak a hajtövekre használom, de még így is full száraz a hajam, emiatt ha derékig ér, már vágatni kell belőle :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :/ Megértem, hogy próbálod óvni, én is sajnálnám, ha ekkora hajam lenne és folyton vágni kellene. Sajnos ezügyben nem tudok érdemlegeset mondani, esetleg valami jó hajpakolást lenne érdemes keresned. Vagy nem tudom :/

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.