Húsvéti manikűrSzeretek minden kisebb-nagyobb alkalomhoz manikűrt készíteni, így miért pont húsvétkor hagynám ki ezt? Ezzel a kissé "gyerekes" és viszonylag vidám, színes manikűrrel szeretnék mindenkinek kellemes ünnepet, sok locsolót, illetve sok lakkot és csokit kívánni! :)


3 lakkot használtam alapnak, mindhárom a Rimmel x Rita Ora kollekció része : Glastonberry, Peachella és Roll in the grass. Mindet 2-2 rétegben vittem fel, ezután fehér akrillal megrajzoltam a tojások körvonalait, a nyuszit, és a piros körmeimre a mintát. Majd kitöltöttem minden tojást, szintén a Glastonberryvel (illetve egyet a Peachellával), de csak egy rétegben, így kissé "átüt" a Roll in the grass, így együtt alkotják ezt a bordósat. Majd ezeken a mini tojásokon is megfestettem a fehér mintákat, a nyuszi kapott orrot, szemet, szájat és bajszot, majd fedőlakkal zártam a "műveletet".
Szeretem a Rimmel lakkokat, amellett, hogy sok színben kaphatóak, nagyon jól pigmentáltak, talán 1 lakkom volt, aminél átsejlett a körömvég 2 rétegben, de még a barack is tökéletesen fed, szóval minőségileg semmi probléma velük. Drogériákon kívül még a Notino webshopjában is elérhetőek.

7 megjegyzés

 1. Itt is szuper. :)
  Irigyellek, h jól működnek naf a Rimmel lakkok, nálam 1 db van, ami egy réteges (Berries and cream), annak imádom a színét, újra is veszem mindig, a többi inkább 3, de van, ami 5 rétegben fedett, így felholóztam, és sztem egy éve nem vettem lakkot tőlük... Majd a metálost kipróbálom azért nyomdázáshoz, de bahh, szép színeik vannak, nailart alapnak tök jók lennének...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig nem csak ez a 3 Rimmelem van, szóval még csak szerencse vagy véletlen sem lehet. Nem értem, nálad miért nem akarnak működni :/

   Törlés
 2. Mennyire szuper! (-: Nagyon tetszik olyan igazi húsvéti manikűr! (-:

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.