Szuperhős a fürdőben


A lakás tele van nálunk szuperhősökkel. Megjelennek ruhán, könyvekben, képregényekben, DVD-ken, láncos órán, a falon rajz formájában és persze figurákkal is el vagyunk látva, ámbár sosem lehet belőlük elég - no nem szerintem :D. Mindenesetre már a fürdőszoba is kapott egy saját szuperhőst, így ott sem kell nélkülözni. Amerika kapitány ugyanis egy tusfürdő - persze nem úgy egyébként, hanem csak ez a bejegyzésben is szereplő darab.


Ajándékba szántam, és mivel amúgy is csak a külső számít jelen esetben, úgy voltam vele, nem érdekes, hogy esetleg gyerekeknek való illata van, így is - úgy is elfogy. Viszont egyáltalán nem gyerekeknek szánt, édes illatról van szó, sokkal inkább férfias, erőteljes, egészen fás. Az illatát elég sokáig érezni egyébként, meglehetősen tartós. Nekem nagyon tetszik, de nem hinném, hogy mindenkihez passzol. 


A kapitány feje levehető, ezen belül  van egy rendes kupak, amit lecsavarva hozzáférünk a tusfürdőhöz. Kissé géles állaga van és teljesen átlátszó. 


200 ml terméket rejt a test, és a bábu nagyjából akkora, mint az alkarom (kézfej nélkül :D). Nem viccelek, nem egy pindurka kis bábu ez. A végtagjai nem mozgathatóak, egyedül a feje az, ami levehető (szerencsére, különben nehéz lenne tusolni a benne rejlő tusfürdővel).  A pajzs is rögzített. Elég masszív anyagból készült egyébként az egész.

Szuperhősmániás pasiknak tökéletes ajándék, mivel ha elfogy, utána sem kell a kukába száműzni a tubust :) Én a Notino-ról rendeltem, nem tudom, hogy máshol kapható-e, egyébként megtalálható még másmilyen szuperhős formában is, például Pókember vagy Thor, de kislányoknak Barbie-s verzióban is beszerezhető, bár ez utóbbi 3-nak az illatáról nem tudok nyilatkozni. :)

4 megjegyzés

  1. Csak a gyerek meg ne lássa :D

    VálaszTörlés
  2. Én nem mertem megrendelni, de most már biztos, hogy kell :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól láttam, most pont nem elérhető :/ De egyébként jópofa termék szerintem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.