CND | Sunset Bash *Barefoot Bash, Shady Palms, Teal the Wee Hours


Múlt héten 3 szépséges Creative Play lakk és egy mini alap- és fedőlakk szett érkezett hozzám a CND Nail Lounge csapatától, itt is köszönöm! A lakkok a Sunset Bash nyári kollekció részei, a kollekció 8 lakkot foglal magába egyébként, nagyon jó színek kaptak benne helyet (az Express Your Em-oceans nem csak a neve miatt, hanem például az ilyen képek miatt is kimondottan tetszik). Ettől a héttől pedig már elérhetőek a Nail Lounge webshopban is. No de mutatom is a mai bejegyzés főszereplőit.


A lakkok nagyrészt ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagyon jól pigmentáltak, két vékony rétegben is fednek - bár néha ügyeskedni kell, hogy ne legyen hepehupás a felvitel, illetve fényesre száradnak. Vagyis majdnem, ugyanis a Teal the wee hours matt. Nem az a húdeextra matt, de nem lesz fényes finishe, engem ez elsőre meglepett, de kellemes meglepetésnek mondanám, nagyon tetszik - a posztban emiatt nem is került rá fedőlakk, legalábbis azokon a képeken, amiken csak önmagában szerepel.


Barefoot Bash


Shady Palms


Teal the Wee Hours



◁▷◁▷◁▷◁▷

Négy olyan manikűr is készült velük, amiben mind a 3 lakkot fel is használom, igazából nagyon jól mutatnak együtt.
↪Elsőre egy water marble manikűrt készítettem. Nagyon jól terülnek a lakkok (nem tudom, fontos-e valakinek, de langyos vizet használtam hozzá), könnyű őket megmintázni még a vízen. Egyébként nem az ujjbelemártós módszer alkalmaztam, hanem megvártam, amíg a vízen száradnak a minták, majd egy nagy fejű nyomdapárnával kivettem őket, és azok hagytam megszáradni. Ezután alaplakkot kentem a körmömre, és erre ráillesztettem az egész mintázott "pacát", majd körbevágtam, körbetisztogattam és fedőlakkal zártam. (illetve kifestettem a többi körmöm)
↪Az átmenetet fehér alapra készítettem, 1 réteg fehérre 2 réteg szín került minden ujjamon.
↪A pigmentáltságot amiatt is emeltem ki az elején, mert nagyon jó velük nyomdázni, legalábbis fehéren nagyon jól működnek.. Átmenetes nyomdázást készítettem velük (a lemez Pet'la Microspoke).
↪ A negyedik manikűr mondhatni vegyes technikákkal készült. Egy réteg fehér lakkra nimbus technikával vittem fel mindhárom lakkból, de végül a teal lett a legdominánsabb. Végül fehér virágos-leveles minta került rá egy BPS lemezről.



2 megjegyzés

  1. Szép a zöld és lila, de hát nekem már vannak ilyen színeim. Persze ha a közelben lehetne venni ezt a márkát, már biztos lenne belőle. Csinosak a manik is, jó ötlet a nyomdapárnás water marble, kevésbé maszatolós.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a színek, én is elfogadnám őket, szerintem ha lesz lehetőségem majd szerzek be, csak tudjak választani a sok szépség közül :D A manikűrök pedig csodásak lettek :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.