ManiCute | Unikornisok


A legutóbbi ManiCute poszt témája az unikornis volt, sajnos "sikeresen" kiment a fejemből, az meg, hogy keddre ígértem a lányoknak a pótlást, csak hab a tortán részemről, elnézést mindenkitől, tényleg. Szeretem az unikornisos manikűröket, akár komplett unikornist, akár csak szarvakat láthatunk rajtuk, a lényeg amúgy is a cuki, vagy épp fenséges unikornis minta és persze a színek - akár a szivárvány összes színe együtt.

Nagyon nagyon egyszerű manikűrt készítettem a témához. Alapként menta és fehér lakkot kentem fel, erre pelyhek kerültek - szerettem volna, ha nem pelyhesen látszódnak, hanem el tudom őket dolgozni rendesen a körmömön, hogy egy összefüggő felületet alkossanak, ami igazából sikerült is, de a fedőlakk felvitele "tönkretette" a művem, habár szerintem így sem rossz :D A Harunoutás unikornisos lemezről választottam egy teljes körmös mintát, mindkét mintázásra szánt körmömet ugyanazzal díszítettem.



A manikűr alapja egyébként a blogon már nem ismeretlen márka, a Cocolabelle egyik darabja, ami a Try again, fail again, fail better nevet viseli. Nagyon szép menta lakk, mert hát ugye mentából sosem elég. Ami az egyetlen hátránya számomra, hogy 3 közepes rétegben fedett a körmeimen, de egy gyorsszárító fedőlakkal könnyű orvosolni a problémát. Kicsit zselésebb állaga van, nem a tipikus krémes lakk. Szép fényesre szárad, és az ecsete is szuperül használható. A Notino-n találjátok meg jópár másik szépséggel együtt, de ezt már mondtam az előző Cocolabelle posztban is :)



Annyira tetszik ez a pelyhes hatás, és a fényképezőről nézve nem láttam, hogy érvényesülne a rózsaszínes hatás, de szerencsére képeken tökéletesen látszódik mindent :) 



5 megjegyzés

  1. nagyon jól néz ki! lehet hogy vizes alapú fedő kellett volna hozzá? vagy azt használtál? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, Sally Hansen Insta-Dri került rá, de tudtam, hogy össze fogja rántani. Igen, ezekre vízbázisú kell egyébként (:

      Törlés
  2. Nagyon szuper lett a manikűröd, nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos a manikűr, ez a zöld lakk meg önmagában is szuper árnyalat!

    VálaszTörlés
  4. Ez a menta lakk annyira gyönyörű! A nyomdázott minta pedig hihetetlen édes, szép lett a manikűr :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.