Multikróm pelyhek


Múlt hónapban felkeresett a BeautyBigBang webshop, hogy van-e kedvem választani pár terméket tőlük, és úgy voltam vele, hogy miért ne, max. a későbbiekben nem folytatódik együttműködésként a dolog, ha nagyon nem jönne be. Egyébként ajánlottam kaptam a csomagot, szóval kicsivel több, mint 1 hét alatt nálam volt a csomagocska, ami wow. Körmökre való pelyhet kértem, illetve egy szemöldökceruzát és egy matt rúzst, erről a két utóbbi termékről majd az ez utáni posztban olvashattok, ami szintén kikerül a nap folyamán.


Mivel ilyen pelyheket még sosem próbáltam, szerettem volna megtudni, hogy tényleg olyan jó móka-e, és egyébként igen. Nagyon tetszik, szóval a pehely kollekcióm biztosan bővülni fog, ha nem is pont erről az oldalról, de ilyet még mindenféleképp szeretnék majd. 


Fekete gél lakkokon próbáltam ki, 3 lépésesen és one stepen egyaránt. A 3 lépésesnél a szín ragacsos marad, így ha a pelyheket valóban pehelyként akarjuk használni, akkor ebbe a ragacsos rétegbe szuperül beletapadnak. A one step felületén viszont el lehet simogatni a pelyhecskéket, így (kimondottan ezzel) egy majdnem összefüggő multikróm felületet kapunk, néhol látszik, hogy vannak benne pelyhek, de egyáltalán nem zavaró, maximum akkor, ha valaki teljesen "tükörfényes", sima felületet szeretne a pelyhekkel elérni. 



Egyébként nem szállnak vészesen a pelyhek, nem kell attól félni, hogy még a lábujjunk is tiszta pehely, könnyű vele dolgozni, szóval nem most láttatok utoljára nálam pelyhes posztot. :)



Kaptam számotokra egy 10% kedvezményre jogosító kuponkódot is, ami ha legalább 6 alkalommal felhasználásra kerül, akkor egy nyereményjátékot szponzorálnak majd a blogon. 

A terméket pedig ezen a linken találjátok:

1 megjegyzés

  1. A ragacxsos felületre nyomkodott pelyhek nagyon tetszenek. Én is szemeztem már ilyen pelyhekkel. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.