Manicute | Tollak

Ezúttal a tollak alkották a mai témánkat. Annyit tudtam, hogy fehér alapra fogom elkészíteni, és színes tollak kerülnek majd a körmeimre, de az elrendezés és a színek is a kivitelezés alatt körvonalazódtak végül a fejemben, de mutatom is.Alapként a Madam Glam Dance in the snow fehér gél lakkot használtam (amiatt, mert ezután a minta után másik került a körmömre, ami szerettem volna 1-2 napnál tovább viselni, itt már láthattátok is, emiatt a gél lakk mellett döntöttem). A mintához a BPS nagyon vékony fejű ecsetét, illetve egy türkiz, egy sárga és egy fekete akrilfestéket használtam.A Born Pretty Store ecsetet tesztelésre kaptam, sajnos a Brillbird-ös ecsetem már nem igazán önmaga, ami legnagyobb részben nekem köszönhető, így szükségem volt egy újabbra. A linken belül 3 különböző méretű ecset található, én a 9mm-eset választottam. Nagyon kényelmes vele dolgozni, legalábbis ebben a manikűrben (mert másikban még nem használtam) hihetetlen nagy segítségemre volt, vékonyabb és vastagabb vonalak egyaránt húzhatóak vele, az akrillal is jól "együttműködött", úgyhogy örülök, hogy végül ezt választottam. A KYSQ10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaphattok rendelés esetén.


A Madam Glam Dance in the snow pedig gél lakkok terén az egyik legnagyobb favoritom mostanában. Igaz, hogy kell belőle 3 réteg, de nagyon szép fehér, és alapnak tökéletes.


Ne felejtsétek el megtekinteni a többiek alkotásait sem!

Megjegyzések

  1. gyönyörű lett, bárcsak én is tudnék kézzel ilyet *.*

    VálaszTörlés
  2. Annyira szép és letisztult manikűr lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók ezek a színek együtt! Vékony ecsetet én is kutatok egy ideje. Van egy szuper vékonykám, de azt csak géllakkokkal, zselékkel használom, akrillal és körömlakkal nem akarom "bemocskolni".

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

back to top