CND Nightspell kollekció


Minden évszak tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy a márkák újabb és újabb kollekciókat jelentessenek meg, legyen szó akár ruházati termékekről, sminktermékekről, így körömlakkokról is. A CND Vinylux vonal őszi kollekciója a Nightspell nevet kapta, 6 darab szépséges, valóban ősziesre sikeredett lakkot tartalmaz (és mindegyiknek megvan a maga Shellac megfelelője is).

Lehetőséget kaptam arra, hogy ezeket a szépségeket megmutassam nektek, szóval lássunk is neki.

Lilac Eclipse - egy telt, meleg lilás árnyalat (ami akár tavasszal is nagyon jól mutat a körmökön). Az első réteg már majdhogynem tökéletesen fedett. Krémes lakk, könnyű teríteni a körmökön.


Berry Boudoir - bogyós, bordós-lilás szépség, egy őszi kollekcióból nem is hiányozhat. Gyönyörű, igazán nőies, hosszú és rövid körmökön egyaránt jól mutat (sőt, ez az egyetlen lakk, hosszú idő óta, amit a rövidke körmeimre kenve boldogan viselek, mert nem látom vele fiúsnak a kezemet :D). Az állaga kissé folyós, ezzel érdemes odafigyelni, nehogy ide-oda mászkáljon. Talán érdemes lett volna 3 rétegben felkenni, de ez már csak a fotókon tűnt fel, élőben nem látszott foltosnak. 


Viridian Veil - csodaszép fémes teal darab. Nagyon jól fed, könnyű teríteni, viszont kissé hajlamos a csíkozódásra, mint sajnos a legtöbb hasonló finisű lakk. 


Eternal Midnight - egyszerre kék és lila, varázslatos lakk, nem csak az üvegben, hanem felkenve is tökéletesen érvényesül mindkét szín. A körmökön két rétegben tökéletesen fed, nem kell alá semmi sötét alap, önmagában is remekül teljesít.


Hypnotic Dreams - szintén tökéletesen eltalált őszi lakk. Átlátszó alapban találunk megannyi multikróm pelyhet, viszont sajnos a körmökön nem érvényesülnek annyira, mint az üvegben. Két rétegben látható a körmeimen. Szerintem tökéletes alapja lehet akár nail artoknak is. 


Mercurial - igazán különleges fémes, ezüstös lakk. Két rétegben fed, minimálisan hajlamos csíkozódásra, de egyáltalán nem mondanám zavarónak, sőt.Hamarosan igyekszem egy velük készített manikűrös poszttal is jelentkezni. Egyébként az én kedvenceim ebből a hatosból a Mercurial (ami most épp második napja van a körmeimen), a Berry Boudoir és az Eternal Midnight. :) 

Ha bármelyiket (vagy netán mindet) meg szeretnétek rendelni, illetve a CND Nail Lounge üzletben megvásárolni, a CiskaXCND kóddal 10% kedvezményt kaptok. 

2 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.