Manikűrvadász | 35. forduló


Jópár Manikűrvadász kimaradt a blog életéből az elmúlt időszakban, alkotni sem volt nagyon kedvem, szóval nem is bánom. Igazából most is amiatt jelentkeztem legfőképp, mert Arabella szervezte ezt a fordulót, végül úgy alakult, hogy 2 manikűrt is alkottam, és mindkettőt még ma, mert kicsit elszámítottam magam múlt héten. Azt hittem, lesz időm bőven, végül dolgoztam, meg Budapesten voltam, meg gél lakk került a körmeimre, szóval minden összejött, de semmiféleképp sem szerettem volna cserbenhagyni a csajszikat, így a gél lakktól megszabadultam, és el is készült mindkét alkotás.

Az eredeti sorrend szerint Mesytől kellett alkotnom, viszont a technika ördöge kissé belerondított a gépezetbe Arabellánál, viszont úgy gondoltam, szívesen készítek Barbitól is manikűrt, mert miért ne, így nem is kell plusz embert sorsolni neki abból a szempontból, hogy tőle ki alkosson, én meg szívesen. 

🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁 🃁

Először a Barbitól választott manikűr készült el, nála könnyebben el tudtam dönteni, hogy mi az, amit újra szeretnék alkotni a saját ízlésem szerint. Így esett a választásom a rajzfilmes témájú manikűrjére, amit egy kihívásra készített. A manikűrje Harley Quinn jellegzetes piros-fekete (bohóc)ruházata alapján készült el, én pedig kíváncsi voltam, mit tudok belőle kihozni.
A manikűrömhöz a CND Vinylux Wildfire-t, fekete, piros és fehér akrilfestéket, a Lecenté D2 ecsetet és TIU matt fedőlakkot használtam.

Először felfestettem 4 körmömre alapként a piros lakkot, a gyűrűsre pedig elkészítettem Harley fejét, az alapján a gif alapján, ami Barbi posztjában szerepel (Barbi körmeire kattintva eljuthattok az ő bejegyzéséhez). Majd fekete akrillal megfestettem a nagy fekete mintákat a piros alapra, illetve a fehér gallért a mutatóujjamra. Legvégül pedig a matt fedőlakkal zártam.




a tökéletes háttér ehhez a manikűrhöz :))


🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾 🐾


Mesynél kellett gondolkodnom nem kevés ideig, hogy tőle tulajdonképpen mit válasszak, hiszen már két hete tudtam, hogy ő lesz az, akitől alkotnom kell, mégis a mai napon vált véglegessé, hogy mit is szeretnék. Végül erre a rókás manikűrre esett a választásom, amit a képre kattintva megtekinthettek a saját bejegyzésében is. Nála is kihívásra készült a manikűr, úgy látszik, ez egy ilyen poszt. ((:

A manikűrhöz az Avon Head in clounds lakkot használtam minden ujjamra alapként 2 rétegben, majd ezután az akrilfestékekkel elkészítettem a róka fejét, illetve farkát, a többi körmömre pedig leveleket festegettem . Végül erre is egy réteg mattító fedő került.







Agyaltam itt is, hogy hmm jó lenne, ha találnék ide is valami könyvet, ami passzol a rókás témához, és eszembe jutott A kis herceg, amit nemrég vettem és még Bp-ről hazafelé ki is olvastam (igen, be kell valljam, 26 év alatt most először olvastam el - és nagyon tetszett).


"Mert például ha mindig délután négykor érkezel, én már háromkor elkezdek örülni."

19 megjegyzés

  1. Wow mindkettő fantasztikus lett :) Nagyon klasszak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Igyekeztem beleadni, amit csak lehetett. :D

      Törlés
  2. Mind a két manikűr nagyon fantasztikus lett, és köszi hogy bevállaltad, hogy vadászol Barbitól :) ♥ Az a trend is up-os fedőlakk milyen? Mert kéne már egy jó matt fedőlakk, és akárhányszor vezetés után voltam dm-ben nézegettem, de nem mertem venni, és a körmeiden igen jól néz ki a matt hatása

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és nincsmit, jó móka volt. ((: Nekem nagyon bejön, igaz, h nem marad napokig full matt, de szeretem, mert nem kell órákig várni arra, hogy bemattuljon és viszonylag gyorsan szárad (de nem szárít gyorsan). Biztos újra fogom majd venni, ha egyszer elfogy, én csak ajánlani tudom (:

      Törlés
    2. Rendben köszi, akkor amint tudom beszerzem :)

      Törlés
    3. Nincsmit! Remélem, neked is beválik majd ((:

      Törlés
  3. Nagyon szépséges lett mindkettő! (-:

    VálaszTörlés
  4. Mindezt szabadkézzel? Azta! Eszméletlenül ügyes vagy! *.* Mindkét mani nagyon gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, kézzel festegettem meg mindent :)

      Törlés
  5. Duplafreehand, ógen, nem is tudom, melyiket szeressem jobban, de csúcs, légyszi jelentkezzék még addig, amíg egyszer engem kapsz, annyira kíváncsi lennék. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra én is :D Tuti félnék, nehogy valami hihetetlen szart hozzak össze :D

      Törlés
  6. nagyon szépek lettek a kézzel festett gyönyörűségeid *.*

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő szuper lett, imádom az oldschool Harley-t ^_^
    Kíváncsi voltam, hogy mit fogsz választani és igen, a te rókád sokkal édesebb és rókásabb lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:))
      Nekem tetszik a rókád. Mindig olyan manikűrt választok, ami tetszik és megihlet :)

      Törlés
  8. Ezek fantasztikusak!! Egyik jobb, mint a másik és a kivitelezés is tökéletes!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.