Rimmel | Stay Matte Liquid Lip Colour * Plum this show & Blue Iris


Ha az elmúlt egy hétben nem lett volna túlságosan nyilvánvaló (már abból kiindulva, hogy két bejegyzés is tartalmazott nyomokban matt rúzsokat), akkor leszögezném, hogy imádom a matt rúzsokat. Ezen belül imádom a sötét, különleges vagy érdekes színeket, legalábbis ajakravalók terén. Így történt, hogy még Joy-napokon hozzám került két szépséges darab a Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour termékcsaládból, név szerint a Plum this show és a Blue Iris.

A Plum this show egy egész évben jól kihasználható darab, legalábbis én biztos szívesen fogom viselni az év bármely más szakában, nem csak ősszel vagy télen. A Blue Iris egy tintakék árnyalatú darab, nagyon tetszik, habár egyelőre utcára még nem merészkedtem benne (a Plum this show-val ellentétben, őt már simán hordom akárhova kb. ).

A rúzsok elég krémesek, könnyű őket felvinni és eloszlatni is. Mindkettőből javaslok két vékony réteget használni, ne egy vastagot, több vastagot meg pláne ne. Hamar bemattul és viszonylag tartós, bár nálam (másokkal ellentétben) az evés-ivás kombót nem igazán bírta...




Az egyetlen problémám egyébként  a bordóval van, jobban mondva az applikátor-tubus kombinációval, ugyanis minden egyes alkalommal, amikor kihúzom az applikátort a tubusból, megkezdi a "szőrös" részt és egyre jobban válik fel. Már egy kicsit meg is kellett "nyírnom", hogy ne nagyon nyúzza le jobban. Soha nem tapasztaltam még ilyen egyetlen márkánál sem, szóval ez most kissé meglepett. (a képet ki tudjátok nagyítani, ha rákattintatok)



Ti hogy álltok a matt rúzsokkal?

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.