Manikűrvadász | Karácsonyi forduló 2017


Szeretem a Manikűrvadász különleges fordulóit, így a karácsonyit és a születésnapit is. A szülinapit amiatt, mert kivételesen nem egymástól, hanem általában külföldi bloggerektől inspirálódunk, a karácsonyit pedig azért, mert akármilyen manikűrt választunk, a lényeg, hogy az általunk készült valami ünnepi legyen. Lássuk, hogy kit kaptam, mit választottam és persze, hogy mit alkottam.


Ebben a fordulóban Szilvit kaptam páromul, tőlem pedig Manna vadászik. Nem volt egyszerű kiválasztani, hogy milyen manikűrt válasszak Szilvi blogján, mert sajnos nem bővelkedik manikűrökben (ezzel együtt viszont nagyon sokféle bejegyzést ír, érdemes megnézni a blogját - az én kedvenceim a párjának humoros aranyköpéseiről szóló posztok :D), és nem is mindnél éreztem azt, hogy tudnék belőle ünnepit alkotni. Végül egy szintén Manikűrvadászra készített manikűrjét választottam ki, van benne fantázia, és első pillantásra tudtam, mit és hogyan változtatnék, alkotnék újra az ünnepies mani érdekében.

Aztán végül úgy alakult, hogy eléggé átalakítottam szegény manikűrt, az eredetire nagyjából nyomokban sem emlékeztet, de inkább megmagyarázom, hogy melyik köröm miért történt, hátha látjátok benne majd ti is így a logikát. :D

Az egész manikűr tulajdonképpen a középső ujján lévő szívre épült, amiből én egy gömbdíszt "varázsoltam". Végül úgy döntöttem, hogy mivel a gyűrűsujján lévő minták eléggé hasonlítanak kis lógó díszekre, ezért abból is egy gömbdíszes köröm lett. Szerettem volna valahogy a csillagokat is belecsempészni, de ezek meg útközben átalakultak hópelyhekké. Ne haragudjatok, hogy ennyire megszaladt a fantáziám, és az eredetit már nem igazán találni meg az enyémben, de ilyen ez, ha inspiráló egy manikűr, és közben szeretnék még beletenni magamból. 




Ne felejtsétek el megnézni a többiek manikűrjeit sem!

6 megjegyzés

  1. Ha átalakult is, akkor is nagyon jó lett!

    Boldog Karácsonyt kívánok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon boldog karácsonyt neked is! 🎄

      Törlés
  2. Ha azzal jár az átalakítás, h ilyen szuper mani lesz belőle, valahogy csak elviseljük. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Azért kicsit sajnálom, hogy ennyire átalakult a mani, de köszönöm! :)

      Törlés
  3. Tényleg átalakult, de nagyon is tetszetős lett! (-:

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.