Avon termékek


Az elmúlt hónapokban igencsak el voltam maradva a blogbejegyzésekkel, viszont nem akartam egynek sem úgy nekiülni, hogy kényszernek érezném az egészet, és "jaaaj már megint írnom KELL erről meg erről". Nem szeretek így blogolni, azt szeretem, ha élvezem, amit csinálok, akár blogírásról, akár lakkozásról, festés, olvasásról, stb van szó. Szóval emiatt alakult úgy, hogy elmaradtam 2 hónapnyi kapott AVON termék be- és megmutatásával, ami viszont most végre bepótlódik, hála a kedvnek :)


Nagyon szeretem az AVON parfümjeit és kölnijeit, ez sosem volt titok, tekintve, hogy a blogon már jópár helyet kapott akár ilyen közös vagy akár saját poszt formájában. Viszont ami annyira nem nyilvánvaló, az az, hogy a férfiaknak szánt parfümök és kölnik is szintúgy tetszenek. 

Épp emiatt gondoltam, hogy mivel szívesen kipróbálnám a Mesmerize Red nőknek szánt verzióját, jöhetne a férfiaknak való is, természetesen az nem magamnak. :)) A legtöbb for Him illat egyébként szerintem  viszonylag tartós, már ami a márka parfümjeit illeti, és ennél sem kellett csalódni ebben. A női verzió rajtam nagyjából 4 óra hosszán át érezhető. Erőteljes illat mindkettő, a női egyszerre édes és fűszeres/fás, nagyon tetszik, határozottan nőies. Eleinte az édes illat erősebb, majd egy fél óra elteltével kb. már nem igazán lesz érezhető. A férfi változatban is inkább a fás jegyek dominálnak, nekem ez kifejezetten tetszik, legalábbis az üvegeket tekintve engem kifejezetten zavart volna, ha például citrusos jegyek dominálnak, ezáltal valami könnyedebb illat lenne. Az üveg szerintem egyébként csodaszép, elegáns (mondjuk a férfi kissé laposüveg feeling, nem tudom, hogy direkt vagy sem), a kupak viszont nem igazán tetszik, de ez már egyéni probléma. 
Csak ajánlani tudom őket, illetve persze csak kipróbálás után, hogy biztosan szeressük az adott parfümöt és ne érjen csalódás.




Szempillaspirálokat tekintve nem rémlik, hogy volt-e már nagy csalódásom a márkával kapcsolatban, és ez a rész sem erről fog szólni. 2016 decemberében próbáltam először a Luxe dúsító szempillaspirált, ami decemberben ünnepi külsőt kapott, habár nekem ez inkább karneváli/farsangos design, mindenesetre szép a minta, akár a dobozt, akár a spirál kupakját nézzük. A kefe kellő mennyiségű festéket vesz fel. Dúsítást különösebben nem tapasztaltam, így sajnos a legfőbb ígéretét nem teljesíti, de szép fekete pillákat csinál, csomó- és tapadás mentesen. Nem szokott potyogni, nem kenődik el sem a szemem alá, sem a szemhéjamra, úgyhogy ha valaki jó spirált keres, érdemes lehet ennek adni egy esélyt.




Szeretek biztosra menni, ezért is választottam a Nutra Effects arctisztító tejet. Anno próbáltam már az Avon kínálatából arctisztító tejet, illetve most egy olajos lemosót használok tőlük, más márka kínálatából már nagyon nem is szoktam szemezgetni. Jól eltávolítja a sminket, illetve az egyéb szennyeződéseket is, és ami nálam nagy szó, az az, hogy nem pirosodik ki tőle a bőröm, nem lesz száraz, foltos. Az illata nem kifejezetten tetszik, de nem tolakodó és nem is sokáig érezni, így nincs vele különösebb problémám.

A szemöldökformázó készletből a világosabb árnyalatot kértem, sajnos. Nem tudom, miért hittem azt, hogy ez az árnyalat jó lesz, szóval erről nem a termék tehet. :) A waxos részt egyébként szoktam használni, maga a formázás jó vele, a poros részt meg befejezem egy másik, a szemöldököm színéhez illő árnyalattal. Az készletben található ecset egyébként baromi kemény, nekem nem jön be, szóval azt nem használom egyáltalán.

A matt rúzsok iránti imádatom nem csak a folyékony változatra értendő, ugyanúgy használom a rendes rúzsokat is. Legalábbis szoktam, persze nem túl gyakran, de egy-egy szép árnyalat engem is elcsábít. Így volt ez a Hot Plum árnyalattal, ami egy kellemes, lila és rózsaszín közötti átmenet. Sajnos a saját ajkaimra felkenve annyira nem tetszik, itt sem sikerült jól választanom, pedig azt hittem jól fog állni. Mindenesetre könnyű felkenni, nem szárít, viszont ezek a típusok nem túl tartósak, ezt bele kell kalkulálni, legalábbis rajtam a folyékony matt rúzsok tovább kitartanak. 



Összességében örülök, hogy kipróbálhattam ezeket a termékeket, még akkor is, ha valami épp nem válik be, vagy valamiért nem kompatibilis velem, a bőrömmel.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.