Gyere velem! - 1.

Imádok fotózni, de nem, nem vallom magam fotósnak. Egyszerűen csak szeretek számomra szép pillanatokat megörökíteni magamnak, és megosztani a nagyvilággal. Úgy gondoltam, hogy alkalmanként közzéteszek ilyen bejegyzéseket is, igazából ezek a fotók az én szívemnek kedvesek, úgyhogy veletek is megosztom őket. Valószínűleg ritkán lesz ilyen, de ez is hozzám tartozik.




Egyébként a legtöbb ilyen fotót mindig megosztom Instagramon, nem a "blogos" verziómon, hanem direkt van egy erre a célra szánt Insta profilom, mert biztos van, akit ezek nem érdekelnek, meg biztos van, akit igen, de pl. a sminkcuccok nem. Ezt a profilt a @fischerciska névvel láttam el, de egyébként a blog legalján (webes és mobilnézetben egyaránt) is megtaláljátok.

A képekhez nem fűznék pluszban semmit, amennyit elmondanék elöljáróban, az az, hogy igen, a legtöbb kapott valamiféle plusz szerkesztést, ezeket általában a Snapseed és Instasize nevű alkalmazásokkal szoktam megoldani. A második és az utolsó (két) kép Bécsben készült, a többi pedig itthon és otthon. ♡















Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.