Fantasztikus Avonságok októberben

Az Avon októberi újdonságaiból 3, teljesen különböző termék mellett döntöttem. Nem voltam bevállalós, nem választottam olyan terméket, amit amúgy nem használok, hogy aztán most beépítsem a napi rutinomba, igazából biztosra mentem. És jól döntöttem.


Egy hajápoló olaj, egy kölni/parfüm, és egy szempillaspirál került hozzám a hónap elején. Ha rangsorolnom kellene (bár szerencsére nem kell), a parfüm és az olaj fej-fej mellett lennének győztesek, és bár a szempillaspirál nem lett "győztes", használom minden nap, úgyhogy egy szuper termékről beszélünk ez esetben is.


Korábban már a Soft Musk illatcsaládból használtam a Silky Soft Musk kölnit, ami egy fantasztikus, vaníliás illat, és még máig van belőle egy nagyon kevés, mert annyira kellemes, finom illata van, hogy nagyobb alkalmakra tartogatom (vagy ideje lenne újra szert tenni rá...). A Soft Musk Delice Fleur de Chocolat egy valóban csokis, kellemes, fűszeres és meleg illat. Leginkább őszre és télre tudnám tényleg ajánlani, amikor szükség van egy plusz meleg rétegre.


A hajápoló szérum az egyik legjobb dolog, ami mostanában történt a hajammal. Sajnos a balzsamokat, pakolásokat nagyon ritkán illesztem be a hajmosási rutinomba, viszont ez meg is látszik a hajamon. Épp ezért jól jön, mikor kéznél van egy szuper olaj. És ez az olaj bizony több, mint szuper Még hajszárítás előtt, a nedves hajon kell eldolgozni, én általában 1-2 kisebb pumpányit szoktam a teljes hajamon eloszlatni. Ezután megszárítom a hajam és a végeredmény egy puha hajzat. Emellett kellemes, de nem tolakodó illata van, és nem is sokáig érezhető, így nem lesz zavaró.


A Luxe szempillaspirált amiatt választottam, mert az Avon spirálok nem szoktak csalódást okozni, és ezzel is pont ugyanígy vagyok. A keféje szilikon, és viszonylag sűrűn helyezkednek el a sörték. Nem hosszúak, nem szúrnak. A kefe maga épp elegendő mennyiségű festéket vesz fel. Kellően elválasztja a pillákat, nem tapadnak össze, és nap végére sem potyog le a festék, úgyhogy ha valaki a természetes hatást kedveli, akkor annak tökéletes választás lesz! (mint például nekem :) )

Szóval, ahogy az elején is írtam, sikerült beleválasztanom a tutiba! Bátran ajánlom mindhármat, bár a parfüm inkább előtte kipróbálós darab, mint általában.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.