Édes kis szettek



Közeledik a karácsony, ezért úgy gondoltam, összegyűjtök pár olyan szettet, ami egyébként teljesen szuper ajándék lehet pár hét múlva. És hogy miért ezt a címet kapta a bejegyzés? Azért, mert igyekeztem olyan csomagokat beletenni, amik "édesek, cukorkásak".

Ti szoktatok összekészített ajándékcsomagot adni a szeretteiteknek? Én igen. Nem mindig, és nem mindenkinek, de van, hogy néha ennél személyre szabottabban nem tudom megoldani az ajándékozást. Összesen 5 olyan csomagot tettem a bejegyzésbe, ami számomra is érdekesnek tűnt, és még férfiaknak való ajándékcsomagot is találtam. (A kezdőkép ettől az úrtól van Pixabayről.)


Az Ariana Grande Sweet Like Candy kozmetikai szett az énekesnő parfümjére épül. Emellett egy testápoló, és egy tusfürdő is helyet kapott a szettben. A leírása alapján gyümölcsös, virágos, úgyhogy valószínűleg kellően kielégíti az édes illatra vágyók igényeit.

A Clarins Candy Box sárga verziójában a cuki neszesszer mellett egy ajakolaj és egy primer kapott helyet. Egyébként még van két másik ilyen szett a márkától, az egyik pink neszesszerrel, abban is szintén egy ajakolaj és primer, a kék verzióban pedig ajakolaj és szempillaspirál található (sajnos ez utóbbi 2 jelen pillanatban nem elérhető). Még sosem próbáltam semmit a márkától, de az ajakolajra kíváncsi vagyok egyébként.

A Mr. Bear Family Candy Cane férfiaknak való szett egy szuper fémdobozkában érkezik. Szakállolaj és szakállbalzsam található a dobozkában, így ha olyan férfi van a családban, aki kimondottan nagy figyelmet szentel az arcszőrzet ápolásának, ez egy szuper ajándék lehet. És a grafika is nagyon tetszik.



A Baylis & Harding Sweet Mandarin and Grapefruit szettben viszonylag elég sok termék található. Magáról a márkáról egyébként nem hallottam még korábban, nem is próbáltam, de a szett szuperül néz ki,  legalábbis így, ebben a formában. A csomagban fürdősó, krémtusfürdő, tisztító gél (ezt annyira nem tudom értelmezni hirtelen), szappan, testápoló tej, és fürdőtej található, szóval egy komplett kényeztető fürdés, zuhanyzás és ápolás is kijön ebből a szettből.

A Vivian Gray Romance Sweet Vanilla csomag egy folyékony szappant és egy hidratáló kézkrémet tartalmaz. Ettől a márkától már van egy tusfürdőm, és annak ellenére, hogy inkább fűszeres, meleg illata van, mint vanília, nagyon kellemes. Emiatt mindenképp úgy gondoltam, hogy egy kézápolásra odafigyelő személynek szuper ajándék lehet.



Nekem kimondottan tetszenek ezek a csomagok, mindnek tudnék vagy "gazdát találni", vagy (a férfiszett kivételével) hasznát is venném a szuper dolgoknak.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.