Kívánságlista - a jövő évre

Azon emberek közé tartozom, akiknek mindig szerepel valami a kívánságlistáján. Hol kisebb, hol valami nagyobb tétel, de mindig lesz egy épp aktuális termék, amit nagyon nagyon szeretnék a magaménak tudni. Úgy döntöttem, amolyan iránymutatóként összeírom magamnak ezt a kis listát, és meglátjuk, mi teljesül ebből 2020-ban.
(A kezdőkép itt található.)

Az idei évre nem volt ilyesmi típusú kívánságlistám, így nem tudom visszanézni, hogy mi az, amit szerettem volna, úgyhogy ezt kicsit sajnálom, bár így is elég sok termékre sikerült szert tennem, úgyhogy ebből a szemszögből viszont mindegy is, hogy készült-e vagy sem. Viszont vágjunk is bele, bár nem lesz hosszú. Amit még hozzáfűznék, a sorrend nem fontossági sorrend, csak a posztba kerülés sorrendje.

Az első, amire igazán vágyom, az egy parfüm, méghozzá a Lancome La Nuit Tresor. Ezt tulajdonképpen talán ebben a hónapban éreztem először, és megmondom őszintén, finom illat, de amiért igazán kell, az az, hogy az óvodai gyurma illatára emlékeztet. Tudom, ez most így borzasztó furán hangzik, de annyira nosztalgikus és kellemes, hogy ez a kombináció teszi igazán KELL termékké számomra.



A következő egy minőségi ecsetszett lenne, és bár a végső döntést még nem hoztam meg, de a Sigma Beauty Brush Value igazán szupernek tűnik, és úgy összességében a márka ecseteiről is jókat olvasni, hallani.


Ha eltérünk kicsit a beauty vonaltól, akkor bizony van egy valóban nagy tétel a kívánságlistámon, ami nem más, mint egy mosógép. A jelenlegi öreg, borzasztó, s bár viszonylag jól mos, mindig kínszenvedés vele a mosás - elmegy a helyéről, ezért rá kell ülni, de van, hogy iszonyatosan rázkódik, ami vacak érzés, szóval ráfér a ruháimra egy új mosógép. És nem akarok többet rodeózni. Nézegettem már párat, viszont eléggé korlátozottak a lehetőségeim, tekintve a hely szélességét, ahova be kell férnie, de meglesz, tudom, hogy meglesz, ha nem is egyből januárban, de mindenképp gyúrok rá. :)

A legutolsó tétel pedig, amire még nyár elején nagyon vágytam, végül mégsem, de most ismét hatalmas a fellángolás, nem más, egy icepink árnyalatú Adidas Hypersleek cipellő. Akik követnek instán, már találkozhattak pár Adidas cipőmmel, akár sztoriban, akár rendes posztként - imádom a különlegesebb Adidas cipőket, ennek pedig elég fura formája van, de mégis annyira egyben van, hogy igenis, kell. A legtöbb ilyesmi cipőm egyébként a Boráros téri Adidas outletben szereztem be eddig, úgyhogy hatalmas összegeket nem vagyok hajlandó kiadni cipőre - maximum erre. Gyönyörű.

Nektek van bármi vágyatok a következő évre? Bármi, amit igazán szeretnétek? Nem csak tárgyakra gondolok, hanem bármi élmény, érzés, tényleg bármi. :)

2 megjegyzés

  1. Az a cipő nagyon te vagy! 😍
    Nekem csak egy kívánságom van. Szerintem tudod kire gondolok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szorítok, hogy teljesüljön a kívánságod! ♥️

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.