Szárazsampon vélemények

Erős túlzással ugyan, de állíthatom, hogy a szárazsamponok a napjaim szerves részét képezik. Ha nem is minden napomét, de azért mindig van itthon legalább egy. Vagy kettő, biztos, ami biztos. Nos, az elmúlt időszakban kipróbáltam 2 számomra újdonságot, illetve nemrég elfogyott az, amit általában venni szoktam, ezért úgy gondoltam, hogy egy posztot összedobok róluk. Ha nem is teljesen összehasonlítós poszt lesz, de azért kiindulási alapnak még jó lehet. 



A Balea Trocken Shampoo-ja az a darab, amit általában leveszek a polcról. Nem azért, mert ne lenne nála jobb, egyszerűen bevált. Azt hiszem, az ára körülbelül 500 Ft körül mozog, ami 200 ml termékért tök jó. Ezért az árért kapunk egy jól működő szárazsampont. Ennyi. Nincs kellemes illata, de nem is az a fojtó típus, ettől függetlenül érdemes olyan helyen használni, ahol megoldható a szellőzés, a friss levegő. Mindenképp világos hajra javasolt (van barna hajra való is, ha jól emlékszem, talán egyszer vettem is), mert eléggé fehéres a termék maga, de jól eldolgozható - érdemes ettől függetlenül ügyelni a megfelelő mennyiségre. Ajánlanám-e? Azt hiszem, igen.

A következő alanyom a Batiste, amit korábban az őt övező hype-nak "köszönhetően" nem vettem meg soha. Most viszont úgy éreztem, kipróbálnék valami újdonságot, mármint olyat, ami nekem az. 50 ml-es darab, kb. 700 Ft-ért. Igen, itt az arányok egész másak, mint az előző terméknél. Viszonylag hamar elfogyott ez a kiszerelés, pedig nem fújtam többet, mint másból és máskor. Az illata kellemes és egyébként a termék is nagyon jól működik, szerettem, az egyetlen hátrány, hogy pont ezt az illatot eddig egyetlen drogériában sem találtam nagy kiszerelésben - online igen, de egy terméket nem rendelgetnék. Ajánlanám-e? Igen. Azt hiszem, ez az arany középút (legalábbis számomra), amikor egy jól működő és jó illatú terméket kapsz.

És itt jön képbe a Colab unikornis illatú szárazsamponja. Épp vadásztam szárazsamponra, mikor szembejött velem a legfelső polcon a DM-ben. Bevallom őszintén, a cuki külső meg az, hogy unikornis illat, eléggé vonzó volt. Még a DM-ben is olvasgattam róla egyébként a véleményeket, mielőtt megvettem, végül eljött velem.
Tudjátok, van az a nagyon fojtó szárazsampon, amitől kb. egy szippantás után minden por a torokra tapad. Na ennél azt kívánja az ember, hogy bárcsak inkább olyan lenne. Olyan szinten büdös, wc illatosító/öreg nagymama szaga van, hogy hihetetlen. Ha ilyen illata van az unikornisoknak, akkor bizony bújjanak el jó mélyre valami erdőben...
Egyébként hatását tekintve szeretem, normál mennyiségben egyáltalán nem lesz tőle fehér a haj, ellenben olyan, mintha frissen mosott lenne, szóval ilyen szempontból számomra abszolút meggyőző. Az ára egyébként 1700 Ft, amiért szintén 200 ml-t kapunk, de azt hiszem, ez az a darab, amit így, ebben a formában sosem fogok újra venni. Bár ne lenne ez a szag, egyébként még érződik a hajon egy darabig (talán a következő hajmosásig). Ajánlanám-e? Nem, vagy csak abban az esetben, ha egyébként nem zavar az ilyen típusú kedves kis illat. A másik (tropical) illatot nem próbáltam, úgyhogy egyelőre azt sem.

*A posztban a saját tapasztalataimat olvashattad, ha neked bevált az, ami nekem nem, tök jó, nem vagyunk egyformák. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.