chapter 3 | Ciskaságok

 Több fontos pontja is van a blognak az indulás óta, de 3 van, ami számomra egészen kiemelkedő. Az első nyilván az elindulás. A második, amikor új, nem általam készített "ruhát" kapott. A harmadik pedig ez a mostani..


Hogy miért pont Ciskaságok? Mert ebben minden benne van, ami én vagyok. Szaffi, kirándulások, család, kapcsolat, hobbik, öltözködés, szépségápolás, minden kedvenc és tényleg, tényleg minden, ami engem jellemez.

Emellett nem túl komoly, van egy kis vidám hangzata, és szinte mindenki így ismer. Ciska. Mondjuk biztosan vannak, akinek a nevem nem okoz vidám pillanatokat, de hát nem értük vagyok. Sorry, not sorry.

Az elmúlt években folyamatosan változott a blog. Eleinte állandóan a HTML-t módosítgattam a bloggeres sablonokon belül, hogy személyre szabjam, hogy engem tükrözzön. Egy éve pedig megvettem a mostani sablont, így sokkal egyedibb lett - legalábbis szerintem magyar viszonylatban nem találkozni ezzel. Ezen is lehet bizonyos változtatásokat kérni, néha az alkotó segítségét kérve, de igazából így is olyan én. Letisztult, mégis színes, nem steril, és (szerintem) otthonos. Én szeretek ide felnézni, szeretem írni a bejegyzéseket, remélem, ezzel ti is szívesen néztek fel ide. Viszont szerettem volna, hogy több legyen holmi unaloműzésnél, szerettem volna jobban a magaménak érezni.

A fejlécben egyelőre nem vagyok biztos, de majd idővel biztos kitalálom, milyen legyen, bár ismerve magam, ez hamar meglesz...

Szóval, köszöntelek a ciskaságok blogon!


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.