AVON parfümök - Little Black Dress, háromszor

A szekrényen nálam megannyi AVON parfüm áll. A Little Black Dress parfümök korábbi verzióiból használtam már 1-2 változatot, az idei decemberi újdonságok között pedig egyből 3 féle LBD parfüm is található, Black, Red és Gold kiadásban.




3 hasonló, mégis különböző illat - ahogy a külsejüket tekintve is hasonlóak, mégis abszolút más és más minta kapott rajtuk helyet. A végeredmény igazán kifinomult, mégis lenyűgöző, mindig is nagyon tetszettek az elegáns, mégis egyszerűnek ható (hiszen nem egyszerűek) minták.

A Red az orientális-gyümölcsös illatkategóriát képviseli, főbb illatjegyei: piros málna, bolgár rózsa, piros szantálfa, a Black a virágos-orientális kategóriába került, nála a ciklámen, ilang-ilang, szilva illatjegyek dominálnak, a Gold pedig gyümölcsös-virágos-orientális illatkategóriába került, asárga mandarin, ilang-ilang, aranyló ámbra alkotják a főbb illatjegyeket.
Az orientális kategóriába mindhárom beleesik, emellett viszont vannak még illatkategóriák, amiket külön-külön is képviselnek, ezért mondhatjuk, hogy hasonlítanak, de mégsem, hiszen rendelkeznek egyedi illatjegyekkel.


Külsejüket tekintve tökéletesek akár ajándéknak is, ha nem pont karácsonyra, akkor akár névnapi, születésnapi ajándékként is szuperek. Szerintem alapvetően a legtöbb orrnak kellemesek, így Jolly Jokerként működhetnek, ezekkel nem lehet mellényúlni. Visszafogott, finom illatuk van, nem tolakodó, így akár fiatalabb, idősebb korosztály is kedvencre lelhet benne. Napi 1-2 újrafújást igényelnek, nem túl erősek, és számomra kicsit hamarabb illan el az illat, mint a többi parfüm, de méretükből és kupakjukból adódóan táskabarát kiszerelések, legalábbis nálam MINDIG van egy parfüm, így miért ne lehetne ezek közül az egyik a táskám lakója?!

Én egyébként nem tudnék kedvencet választani, mert mindegyikben megtalálom a számomra tetsző illatjegyeket, amik érvényesülni is tudnak rajtam. Illetve mindháromhoz meg lehet találni az adott helyzetet, alkalmat, amikor jobban passzolnak az adott eseményhez, mint a másik kettő.  


Összességében, szerintem ez egy szuper év volt, már ami az együttműködést, az AVON újdonságokat illeti és köszönettel tartozom mind a cégnek, mind a Well PR ügynökségnek, hogy egyrészt szuper termékeket próbálhattam ki újra és újra és írhattam róluk (és mint mindig, csak a saját véleményem), másrészt pedig, hogy ha bármi kérés, kérdés merült fel részemről, igazán segítőkészek voltak, és mindig igyekeztek találni megoldást (és persze találtak is!) a dolgokra. Köszönöm! 🎔

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.