Kiehl's a házban! 1. felvonás

#reklám #trndprojekt

A TRND-nek köszönhetően egy olyan márka termékeit próbálhattam ki, amikhez korábban még nem volt szerencsém - a márka pedig nem más, igazából már a címből is kiderült, hogy a Kiehl's-ről van szó. Alapvetően nincs egy tökéletesen összeállított, és rendszeresen alkalmazott arcápolási rutinom, és bár nem tartok az öregedéstől, illetve nincsenek extra ráncaim, de szerintem is ideje lenne már kialakítani egy rendszert, de ehhez természetesen még keresem (jó, azért ne gondoljátok, hogy nagy erőfeszítéssel) a megfelelő termékeket.



Magáról a márkáról nem írnék külön, számomra nagyon szimpatikus az egész márkatörténet levezetése, illetve a különböző érdekességek leírása a webshopon. :) 

A márkától 4 termék érkezett - egy toner, egy hidratáló arckrém, egy szemkörnyékápoló és egy ápoló éjszakai olaj. Persze nem ilyen egyszerű egyik sem, de ezt majd lejjebb - egyébként minden termék megtalálható a Kiehl's webshopján, a Vásárlók kedvence kategóriában. Alapvetően, ha a külsőségeket nézzük, minden termék csomagolása igényes, emellett van egy kicsit régi, gyógyszertári hangulatuk, sőt, tipikus amerikai, a szó legpozitívabb értelmében. 

Calendula Herbal-Extract Toner
"Mi ez?
Ezt a zsíros és normál bőrre megalkotott tonikot a Kiehl's vásárlói az 1960-as évek óta imádják. A klasszikus formulánk kézzel szedett körömvirág szirmokat tartalmaz, valamint további hatékony összetevőket, mint például a nagy bojtorjángyökér kivonat.

Miért szeretjük?
● Gyengéden tisztítja és felfrissíti az arcbőrt. ● Megnyugtatja még a problémás bőrt is. ● Körömvirággal, bojtorjángyökér kivonattal és allantoinnal megalkotva. ● Alkoholmentes. ● Normál, zsíros és érzékeny bőrtípusokhoz. ● A vásárlók kedvence."

TAPASZTALATAIM:
Alapvetően nem igazán használok tonert, de ezt most viszonylag rendszeresen, napi 2 alkalommal, még sminkelés előtt, és a sminkeltávolítás után. Az illata számomra "teás", kellemes, a benne lévő virágszirmok nem zavaróak számomra, nem tapadnak az arcra, észre sem lehet őket venni használatkor. Nincs húzódó, feszülő érzés, miután használtam, és minden alkalommal érzem és látom is, hogy a használatát megelőző tisztításon túl kapok egy pluszt is.

Ultra Facial Cream
"Mi ez?
Az első számú vásárlói kedvenc arcápolónk egyedülálló, könnyű textúrával és hosszantartó, 24 órás hidratálást biztosít, hogy a bőr puhább, simább és láthatóan egészségesebb megjelenésű legyen. Glikoproteinnel és olíva eredetű Szkvalánnal készült ez a nem zsíros, légies hidratálókrém, amely a bőrt még a legszárazabb területeken is 2.3x hidratáltabbá varázsolja.

Miért szeretjük?
● Akár 24 órán át tartó hidratálást biztosít a puha, sima és egészséges megjelenésű bőrért. ● Kiegyensúlyozza a bőr hidratáltsági szintjét 2.3X több nedvességgel. ● Gyorsan felszívódik és textúrája ultra könnyű. ● Mindennapi és extrém környezetben tesztelve. ● Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is."

TAPASZTALATAIM:
A krém viszonylag könnyed állagú, könnyen eldolgozható és hamar beszívódik. Krém illata van, szerencsére hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, legalábbis én nem találtam az összetevőlistában, de tegyük hozzá, nem vagyok pro ezen a téren. Jelen pillanatban pont megfelelő hidratáltságot nyújt, az arcomon llévő száraz, hámló foltokat szépen redukálta, leszámítva egyetlen makacsabb foltot a szemöldökömnél, bár időközben ez is eléggé halványult. Mindenesetre abszolút pozitív. A gyors felszívódásnak köszönhetően viszonylag hamar lehet utána sminkelni is, bár én nem használok alapozót, primert, de pirosítót, highlightert igen.



Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment, Calendula Herbal-Extract Toner & Midnight Recovery Concentrate

Creamy Eye Treatment with Avocado
"Mi ez?
Gazdag és krémes szemkörnyékápoló avokádóolajjal, amely táplálja az érzékeny szemkörnyéket. Az egyedülálló, koncentrált textúra avokádóolajjal gazdagított, hogy kíméletesen hidratálja a szemkörnyéket. Béta-karotinnal és sheavajjal megalkotva ez a krémes formula a Kiehl's első számú szemkörnyékápolója világszerte!

Miért szeretjük?
● Gyengéden hidratálja az érzékeny szemkörnyéki területet. ● Felvitelkor gyorsan beszívódik és azonnali hidratáló hatást fejt ki. ● A formula nem kenődik bele a szemekbe, szemész és bőrgyógyász által tesztelt. ● Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is."

TAPASZTALATAIM:
Szintén krém illatú, könnyedebb állagú, sárgás krém, kifejezetten a szemkörnyékre. Hamar beszívódik, nem marad utána zsíros, ragacsos érzés. A szem körüli részeknek ad egy plusz hidratálást. Nem teljes kiszerelés érkezett, de ez is még sokáig elég lesz, mert egyáltalán nem kell belőle sok, szóval a teljes kiszerelés az igencsak sokáig elég. 


Midnight Recovery Concentrate
"Mi ez?
Éjszakai regeneráló és ápoló elixír növényi olajokkal. Gyengéd szárazolaj, ami könnyen felszívódik, nem tömíti el a pórusokat és nem hagy a bőrön olajos réteget. Összetevőinek köszönhetően elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását. Mindezek mellett hidratál, nyugtat és segít megelőzni a ráncok kialakulását. Néhány csepp éjszaka, és reggel friss, üde és ragyogó bőrre ébredhet.

Miért szeretjük?
● Csökkenti a finom vonalak megjelenését. ● A bőr simábbnak és feszesebbnek tűnik. ● Fokozza a bőr nedvességtartalmát, hogy üde megjelenést kölcsönözzön. ● Feltölti a bőrt az éjszaka folyamán, és segít helyreállítani a napközben elszenvedett károsodásokat. ● Textúrája könnyű és könnyen felszívódik. ● 10 különböző növényi olaj regeneráló kombinációja. ● Puhává, rugalmassá és hidratálttá varázsolja a bőrt. ● Klinikailag bizonyítottan láthatóan javítja az alváshiány jeleit a bőrön. ● Újrahasznosítható üvegpalack, csepegtető és műanyag préselt tető, 100% -ban újrahasznosított kartondobozban. ● Vegán formula, 99,8% természetes eredetű összetevők."

TAPASZTALATAIM:
Este, sminkeltávolítás után használom - toner, majd az olaj és a krém egymás után. Nem tudom, mekkora százalékban köszönhető az olajnak a bőröm jobb állapota, de a többi termékkel lévő együttes hatása számomra igazán szuper. 


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.