Bonprix | 2023 Február


   *promóció
Idén is volt lehetőségem választani a Bonrpix kínálatából. Ezúttal két dologra esett választásom, egy fekete hosszúujjú, hátul hosszított blúzra és egy fehér sportcipőre.
A hosszú blúznak konkrét célja van, majd elutazom egy kis időre és oda pont jónak érzem egy alkalomra. Nagyon tetszik felvéve is, kissé nyúlós az anyaga, nem tapad, nem szorít (44-es). Sajnos eléggé hajlamos a gyűrődésre, úgyhogy őszintén remélem, hogy lesz majd lehetőség kivasalni. :D A szöszöket is hajlamos felvenni, de azt meg egy jó szösztelenítővel könnyű megoldani. Összességében ez egy jó választás, akár egy sima hétköznapra is el tudom képzelni, sportcipővel is.



A fehér plateau szabadidőcipő (egy szimpla magasított talpú cipőről beszélünk, ha kikerüljük a fancyzést. :D) nagyon megtetszett a fotón, és egyébként élőben is pont úgy néz ki, mint képen, mégsem érzem azt, hogy olyan, mint amire igazán vágytam. Méretben pont jó (37-es), tavasszal biztos fogom hordani (mert leginkább bokazoknikkal tudom ezt a típust elképzelni - viszont a Bonprix cipők első alkalommal mindig feltörik a sarkam, így szerintem célszerű fehér cipőhöz főként olyan zoknit venni, ami legalább a cipő tetejéig ér hátul). Alapvetően ezt is azért választottam, hogy majd jön velem, de egyelőre még nem vagyok ebben biztos. Mindenesetre nem rossz, csak nem tudom megmondani, miért nem hozza azt az "igen, erre vágytam" érzést.


Köszi ismét Bonprix! ❤
 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.