Astor 137 & Tattoo pen

Sziasztok!


Tegnap a haulos bejegyzésben megírtam, hogy ma miről is lesz szó, és ehhez tartom is magam, ahogy a címben is látszik :)
Szóval ez az egyik lakk, amit a párom választott, nem is értem, miért pont sárga, de azt mondta, hogy vegyünk olyat is, amit szívesen lát rajtam (tehát az eddigi 70valahány nem volt megfelelő? :D... igen, egészen kevés lakkom van... :D )
Tegnap délután óta fennvan a körmeimen, és komolyan mondom, ez az első, hogy tényleg sajnálnám lemosni, majd ha arra kerül a sor. Nem lett 100%-os, pontos, felbecsülhetetlen szépségű, stb, de annyira de annyira tetszik most :) Remélem, soha nem fog lekopni (na jó, nem remélem, még van más, amit használni akarok :D )
Az essence nail art tatto pennel kicsit nehezen indult a kapcsolatom, ugyanis az van ráírva, h rázzuk fel használat előtt és utána már lehet is használni. Hát, én körülbelül fél órán át szenvedtem vele, ugyanis az enyémből semmi nem akart jönni. Hallottam, hogy ami van benne golyó(?) az nem simán zörög, tehát valami folyékony közegben van, de hiába nyomtam, semmi nem jött, csak belém az ideg... Aztán a feje, ami egy fehér műanyag, az benyomható (igen, nem ilyen filces feje van, hanem műanyag). Úgyhogy fejreállítottam, aláraktam egy felesleges valamit, ami tintás lehet, és nyomkodtam (amúgy ki is szedhető a műanyag, úgyhogy láttam is, hogy már tintás, tehát tényleg jönnie kéne már a tintának...) aztán egyszercsak megjelent egy fekete paca az alárakott vackon. Onnantól meg már sima ügy volt az egész :D

(bocs a ferdeségért, egészen művészi [neeem.] :D
Az Astor amúgy nagyon szép pasztellsárga...


....körmökön viszont inkább már szép napsárga lesz, de nem bánom, két vékony, és egy vastagabb réteget kentem fel, elsőre eléggé csíkos volt, a második sem igazán tüntette el, a harmadik réteg viszont majdnem 100%-ig orvosolta a hibát :)
És igen nagy előnye, hogy gyorsan szárad, és még így ősszel is kellemes látványt nyújt, nem kell azon aggódni, hogy "jajjajj, nyári színt kentem a körmeimre" :D


Ő pedig a nail art tattoo pen, eléggé megviselt állapotában, csak már hihetetlen mérges voltam, hogy sehogy nem jön belőle tinta, de amint látható, mégis jött, viszont a még használatlan, fehér végű állapotról nincs képem, eszembe sem jutott a nagy harc közben képet készíteni róla...

És itt pedig használat közben:


A mutatóujjamon egy álomfogó akar lenni, az készült legutoljára, látszik is. (hahaha :D )
A középső ujjamon amolyan "tribal" vagy nem tudom milyen minta van, nagyon ki akartam már próbálni, a gyűrűsujjamon pedig felismerhető a minta, mikor mutattam páromnak : "ez olyan óvodás" KÖSZI. :D

A toll tintája amúgy vízben oldódik, így mindenféleképp kell rá fedőlakk, úgyhogy ha elrontjuk a mintát, simán lemosható, szerencsére nekem se lemosni, se javítani nem kellett, csak mikor megpróbáltam bal kézzel rajzolni egy bajuszkát, de azt meg úgysem mutogatom, a bal kezemen első és javítatlan állapotban vannak a minták :)


Remélem, tetszett, és tudtam segíteni esetleg a döntésben, ha épp valaki megvenni készül, szerintem jó kis darab mindkettő :)
üdv, Ciska



3 megjegyzés

  1. Nagyon menőőőő! :D Főleg a toll! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérte a kezdeti nehézségek ellenére is. :D Így legalább kiélhetem majd a kreativitásom :D

      Törlés
    2. Nagyon tetszik, biztos,hogy be fogom én is szerezni :3

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.