Magazin inspirálta körmök

A mai bejegyzésben egy inspirált körmöt mutatnék, igazából elég sokszor készítek olyan körmöt, ami mondjuk máson megtetszett és átalakítom picit sajátosra, de olyan, hogy egy magazin ispirált volna, még nem igazán történt, viszont úgy voltam vele, hogy egyszer mindenféleképp szeretnék ilyet készíteni (és már megvan a második lehetséges manikűr elképzelése is ilyen téren). Igazából szerintem eléggé hasonlít, bár az én kivitelezésem enyhén sötétebb lett, mint az inspiráció, de annyi baj legyen :D
Nem tudom mi ennek a technikának a neve amúgy, amivel készült, a körmömre raktam a lakkokból pöttyöket, majd egy alufóliával összemostam a színeket.


A manikűrhöz felhasznált lakkok:
*Avon well being
*Astor Fashion Studio 137
*Avon rose amour
*S-he 115
*Lora C016
*Aden no.33
*Manhattan ProMat Top Coat

Íme a képek:
Ez az angol decemberi Glamour adta a mostani manikűr ötletét, méghozzá Cheryl ruhájának mintája, ami a melle alatt és a két vállán is megtalálható :)

Az első elképzelés a nude körmökkel való kivitelezés volt, de annyira nem illettek össze szerintem, a mintát is nude körmökre készítettem.

Elkészítettem mindegyik körmömre a mintát, de blőe. :D Így kicsit undi volt nekem, túl sok :D


Végül a középső és gyűrűs ujjamon fennhagytam, a többiről pedig leszedtem a mintát, és kilakkoztam szürkére, sokkal jobban tetszik. És itt együtt is látható a minta és az én alkotásom :)

A legvégén pedig lemattítottam a szürkét. :)


Nemrég átrendeztük a szobát amúgy, került fel karnis és vele együtt függöny (el nem hiszitek, milyen szar érzés, mikor ülsz az ágyon, és látod a szemközti lakások embereit téged nézni :D), és lett egy saját kis sarkom, részleteket lehet belőle látni a képeken, annyira örülök, hogy nem kell mindig ide-oda cipelni a lakkokat lakkozáshoz, hanem csak leülök a kis asztalkámhoz, és tádá. Meg apum ígérte, hogy csinál nekem majd polcot, eléggé szükségem lenne rá, rengeteg cuccom van, ami fogalmam sincs, hogy gyűlt össze :D
Az ékszereknek is kell majd találnom valami megfelelő tárolást, leginkább a fülbevalóknak, mert csak beleraktam őket valami agyagedénybe, de ha ki akarom szedni, összegubancolódnak, de szerintem majd valami ruhaanyagot rögzítek valahova, és arra fogom rátűzni mindet :)


Sikerült lőnöm amúgy kinti képeket is, volt egy kis utam kinn, az idő meg gyönyörű volt, hát miért ne? :)






Ezt pedig csak úgy. Imádom az ősz színeit, azt meg mégjobban, hogy ekkora zöld területek vannak a panelok között, legalább nem érzi úgy az ember, hogy egy betondzsungelben van :)


Megmondom őszintén, mindenféle beképzeltség nélkül, de nekem eddig ez a mai bejegyzés tetszik a legjobban magamtól :D
Remélem, nektek is tetszik :)
üdv, Ciska.

2 megjegyzés

  1. szép lett. :)
    az összes körmödön nekem is kicsit túl sok, de kettőn nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, örülök, hogy tetszik :) az összeskörmös csak próbaképp készült, de megmaradok a kevesebb néha több megvalósításnál :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.