Miss Sporty 060 + halloweeni mani


Tudom, erről a lakkról már tuti 1000 bejegyzés született, de nekem annyira de annyira tetszik, gondoltam írok róla. Még a télen sikerült beszereznem, Ricsi választotta (azt hiszem, jó ízlése van lakkok terén, sikeresen kiválaszt olyan lakkokat, amiket én nem választanék, de aztán jólállnak, ha felkenem:D), és nemrég kaptam még egy üveggel egy barátnőmtől :) Nagyon ritkán veszem elő, igazából magam sem értem, miért, hiszen annyira szép színe van.
Most már másfél napja ez van a körmeimen (!), és ezt most nem tartósság szempontjából írom, bár nálam ez sem elhanyagolható, hogy volt közben mosogatás, hajmosás is (jó, egy hajszálnyit megkopott a vége, de egyáltalán nem feltűnő, sőt szerintem csak nekem az, mert annyit nézegetem :D), hanem hogy már másfél napja gyönyörködöm benne, pedig egy nap után le szoktam általában mosni, hogy egy újabb lakknak adjak teret. Hihetetlennek tűnök saját magamnak :) Most kicsit úgy is érzem, hogy szépek a körmeim (mármint állapotra, mert amúgy iszonyú barázdás, de ez a lakk nem emeli ki, sőt teljesen elfedi), sokszor irigykedve nézem mások képeit, hogy milyen gyönyörűnek tűnnek a sokszor teljesen átlagos lakkok is, a körmökről nem is beszélve :)

Nah de jöjjenek a képek.
Sikerült napsütéses képet is készíteni, bár ittbenn, meg kevésbé napsütésest, de olyan kép, ami kiemeli a gyönyörű zöldes csillogását, alig született, nem is értem, hogy néha mit lát a kamera. :/ Sajnos azt egyszerűen nem is tudom megmutatni, amit én látok.. :(




Ez pedig egy vakus, itt látszanak a gyönyörű zöld csillámok, élőben sokszor nehéz eldönteni, hogy zöld vagy kék lakkot látok-e... :)


A körmeim végre kezdik visszanyerni a hosszukat, annyira szomorú tudok lenni, mikor egyetlen egy letörik, mert akkor igazítani kell mindet, én pedig nem akarok többé rövid körmöket...

folytatás...
(másnap készült képek)
Lemattítottam, nagyon tetszik matton is, csak igazából elveszik belőle a zöldes csillogás (amit amúgyis csak vakuval tudtam nektek megmutatni, pedig ott van, nem is értem :/
De attól nekem még így is csodaszép színe van :)

Aztán pedig gondoltam, díszítgetem. A One nail to rule them all blogon láttam egy aranyos halloween-i mintát (amúgy lessétek meg, rengeteg, rövid körmön is tökéletesen mutató mintát és manikűrt készít -step by stepek is vannak-, imádom nézegetni a blogját :), gondoltam elkészítem, a pókháló pedig google-s találat. :) Viszont a pókháló nekem önmagában is nagyon tetszik, mert nem kimondott pókháló kinézete van :)




Remélem, nektek is tetszik.
üdv, Ciska :)

5 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.