NYC Leather and mink

Sziasztok!


Tegnap igazából már imádkoztam azon, hogy egy minimálisan kopjon meg a sárga lakkozás, ha ép maradt volna, nem lett volna szívem lemosni, de egyrészt nagyon ki akartam próbálni a mai alanyt, másrészt kérés is volt, így gondoltam igyekszem teljesíteni :D
Már régóta akartam egy szép barna lakkot,igazából csokibarna elképzeléseim voltak, de sosem jegyzem meg amúgy, hogy épp melyik tetszett, listát meg nem írok, így mindig azt veszem meg, ami épp megtetszik :)
Még a Mülleres lakkok között volt ez a lakk is, álltam az állvány előtt, és tudtam, hogy nekem kell onnan lakk (persze egy fedőlakkot is elhozhattam volna, de már mindegy...), de nem nagyon tetszettek, és rápillantottam erre a lakkra, és tudtam, hogy nekem kell, amolyan szerelem első látásra, mert ilyen bizony létezik, így ő is a kosárban landolt. És még tegnap kipróbáltam (köszönöm hajmosás és mosogatás!), és igazán szerelem. De tényleg. A kitudja hányadik :D

A felhasznált lakkok és díszítők:
*NYC Leather and mink
*Rose nails 143
*essence nail art stickers you rock
*essence nail art stickers just magic (ennek meglehetősen mentolos illata van, ami egy nagy WTF?. tisztára olyan, mint az a mentolos szipókázos cucc megfázáskor. :D Lehet, hogy csak az enyém ilyen, nem tudom, de mikor kibontottam, mondom mi ez :D )

Mostanában amúgy csak olyan lakkokat sikerült vennem, aminek borzasztó kényelmes a használata ecset szempontjából. Maga a lakk egy picit folyósabb, mint nekem tetszene, de így is nagyon egyszerű a használata, nem is nagyon kellett törölgetnem a körömágybőrt sehol, 1-2 hely kivételével.

A színe... Egy nagyon szép világosabb barna, rengeteg alig látszó arany csillámmal, és lehet hülyeség, de néha én padlizsán lilás árnyalatot is látok benne napfénynél. De mondjuk így gépelés közben pedig csokibarnának tűnik, tehát meg is van minden, ami nekem kell :D

És jöjjenek a képek:

A lakk bal oldalán én tényleg belelátom a lilát, a teteje nagyon szép "aranyos", imádom, tökéletes lakk.
Gyorsan szárad, 2-3 réteggel is viselhető, bár a harmadik réteg már nem oszt-nem szoroz, a szépségét nem növeli, két réteggel is teljesen jó.

Erre már nem is találok szavakat na... Szeretnék kérni egy éjjel-nappal tartó napsütést. :)

A Rose nails lakkot az eurósban választottam (hol máshol, errefelé nem sok helyen van :D)
Átlátszó alap telistele kisebb-nagyobb hatszögletű glitterrel, az ecsete is egész jó, nem áll szanaszét,
használható, aztán mikor kentem fel, és elfogytak a glitterek, mégsem fogytak el, az ecsetben is megbújik pár kisebb, sőt még a nagyok is előszeretettel kerülnek elő belőle :D




... és jöttek a szegecsek, kisebb kör alakúakat választottam, azon belül is az ezüstöset, mert van, ami inkább rózsaszín, nameg vannak arany félgömb alakúak, és a csillagok :)

A legvégén, de nem utolsósorban, a díszítőcsíkot is kipróbáltam, azon belül az ezüstös-holóst, van még piros, lila, és fekete :)


Olyan, mintha lelógna a körömről, de nem, szépen rátapad, nem is kentem rá fedőlakkot (még), nem akad bele semmibe, nem is olyan vastag, valószínűleg nem is a legvékonyabb, de nincs osszehasonlítási alapom :)
Viszont szerintem fedőlakkal sokkal szebben fog csillogni és fényesebb is lesz, mert amúgy nem mattul be, de sajnos nincs olyan szép fénye :) Viszont akkoris szép. És kész.



Remélem tetszett :)
üdv, Ciska.

10 megjegyzés

  1. Wow! Ha a polcon látom meg, lehet,hogy nem nyúlok utána, de felkenve nagyon szép *.* Pont tegnap agyaltam,hogy hogyan is használjam majd fel a díszítő szalagomat (még mindig anyukámnál van :D ), de nagyon tetszik ahogy te raktad fel. Valószínű a gyűrűsre fogom majd felkönyörögni. Nehéz a használata?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem különösebben, valami kis vékony cuccal felszeded - én legalábbis így csináltam (fogpiszkáló, vagy bármi hegyes, mert nem akartam kézzel felszedni, nem tudom, hogy ha mondjuk ráragad a kezemre, utána mennyire fog ragadni körmökön), hogy ne sértsd meg rajta a csillogós fényes részt, nekem lejött egy picit, valamivel felsértettem, aztán amúgy ha már ráraktad, elég tartós, legalábbis nekem az, fedőlakk nélkül, fürdés, mosogatás, semmi nem árt neki, legalábbis eddig :D Kicsit hosszú lett, de mindig hosszan magyarázok :D

      Törlés
    2. Na ez egész jól hangzik :D Köszi a segítséget!:))) Már nagyon kíváncsi vagyok rá :D

      Törlés
    3. Igazán nincs mit. :D Aztán majd mutaaa a végeredményt :D

      Törlés
    4. Januárig tele lesz a blog manikűrökkel, ugyanis hivatalosan is lakkstoppot hirdettem :D (na jó holnaptól, ma még muszáj megvennem egy lakkot)

      Törlés
    5. Igen, én is úgy voltam vele, hogy mostanában nincs több lakk, de be kellett mennem a Rossmannba, és hát volt lakk :D:D Először egy barna Lovely baltic sand-et akartam elhozni, de meglestem a leárazott cuccokat, és 299-ért elhoztam az Essence Girls on tour 02-es lilás rózsaszínjét. :D Úgyhogy most már tényleg le kéne nekem is állni, és inkább a meglévőkkel kreatívoskodni :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Nem is bántam meg, hogy elhoztam :)

      Törlés
  3. Ez tényleg elég pöpec. :) Bejövős. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.