Őszi DIY

Sziasztok!


Ma is lakkos bejegyzést hoztam, viszont kicsit rendhagyó lesz. A lakkok ugyanis nem a körmeimre, hanem papírra kerültek. 
Nagyon szeretem másoknál a DIY bejegyzéseket olvasni, annyira szép és hasznos alkotások születnek néha, sokszor ezerszer szebbek,jobbak, mintha boltban vette volna az ember lánya, és megvan benne az érzés, hogy mi magunk készítettük, tettünk érte valamit, hogy a végleges formáját elérje, és nem is került annyiba, mintha boltban vetted volna.
Szeretnék majd, gyertyákat venni, na meg mécseseket, főleg szép színeseket és illatosakat, nagyon fel tudja dobni a szobát. Amire nekem igényem van, nem is kicsit :) Pár hónapja költöztünk össze csak a párommal, és eléggé kezdetleges a lakás díszítés szempontjából... Persze igyekszem csinosítgatni, de sajnos nem rendelkezem megfelelő mennyiségű pénzzel ahhoz, hogy mindent egyszerre meg lehessen venni. :( De addigis igyekszem az itthon megtalálható alapanyagokból összehozni valamit :D Mivel ősz van, ezért a dekoráció hangulata is őszies :)

A felhasznált anyagok:
*nutellás üveg (imádom... csak gyorsan fogy , mármint nem az üveg :D )
*valamilyen ruhaanyag, szalvéta, vagy bármi, amit a kupakra tehetünk, (nem fontos, a kupak sem.) 
*papír, amiből kivágható levél, forma, vagy bármi, amivel díszítenénk az üveget
*lakkok / színesceruza,festék,zsírkréta,filc, stb
*szivacs (mosogatószivacs, vagy bármi ami alkalmas a szivacsos technikához :D )
*ragasztó (ami megragadja az üveget és a papírt is, nekem kontaktragasztóm van, bármi is legyen az :D )

Nálam azért lakkok szerepelnek a díszítésnél, mert sajnos se színesceruzám, se festékem, se zsírkrétám, viszont igyekeztem olyat használni, amiben még sok van, vagy már nem használom az állaga/stb miatt, de nincs szívem kidobni.

Igazából nagyon egyszerű volt elkészíteni, nem igényel semmi különösebb rajztudást, meg képességet :D Ha nekem megy, bárkinek megy. :D De tényleg, ennél egyszerűbbet már nem igazán tudok elképzelni, de ennek ellenére remélem, hogy tetszeni fog nektek is, annyira, mint nekem :)
(Nekem amúgy jobban tetszik, ha nincs rajta az anyag és a kupak és valószínűleg ha bele is kerül majd a mécses, nem lesz rajta, nincs szükségem lakástűzre :D )
Viszont arra is gondoltam még, hogy majd vágok ki kis csillagokat is a papírból, azokat viszont sötétben világító fedőlakkal kenem be, és biztos jó látvány lesz éjszaka :)


A kész végeredmény pedig:




Amíg nincs mécsesem, egy jelenleg csak álló és nem működő mini dísz szökőkútból szedtem ki kavicsokat (kanállal :D:D mert leszedte majdnem a lakkozást :D) és azzal töltöttem meg, nekem nagyon tetszik (viszont úgy meg kupakkal) :)




Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

4 megjegyzés

  1. Nagyon szép és ötletes!:) Lehet,hogy én is készítek valami hasonlót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) az a jó, hogy nem kell hozzá sokminden.

      Törlés
  2. Én is akarok ilyesmiket készíteni, de nincs hozzá megfelelő üvegem, pedig már LED-es mécsest is beszereztem hozzá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha küldesz egy teli üveg nutellát, én kipucolom neked pillanatok alatt és lesz üveged :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.