Rózsaszínben a világ...


Pénteken elindultam pénzt levenni a számlámról, hogy feladhassam a telefonszámlám (amit persze szépen itthon is hagytam...) meg, hogy páromnak elhozzak egy pólót, de mondták a srácok, hogy csak nagyon aprót tudnának visszaadni, mondtam, akkor elmegyek pénzt váltatni. "Sajnos" a Rossmannba mentem. Tudatosan :D
Megláttam a barna Lovely Baltic Sand lakkot, deee nem éreztem akkor ott, hogy nekem az annyira kell (megjegyzem, most eléggé bánom, de hamarosan lehet elmegyek érte :D ), így inkább az Essence állvány felé néztem, ami pedig meglehetősen üres volt lakkok terén, az akciós dobozkában is csak 1-2 szín volt, de azok nem nyerték el a tetszésem, meg különbenis, pici vagyok, alig láttam bele... Aztán van kinn még egy akciós kis doboz, de az külön polcon, oda voltak rakva még lakkok, ott fedeztem fel (299,-ért) az Essence egy korábbi kollekciójából, a Girls on tourból 3 színt, a "tickets, please" (zöldeskékem van), a "hop on, hop off!" (nem kell most erős rózsaszín) és a harmadik, a "go, sightseeing!" Egy nagyon szép rózsaszín lakk, lilás csillámokkal (picit hasonlít amúgy az Aden egyik lakkjára, a 82-esre, csak ott valahogy lilásabb a helyzet :)

Imádom a színét, igazi csajos szín.
Elég gyorsan szárad, nem extra gyorsan, de nekem gyors :)

Napfényben... Nem a leglágyabb szín, de most kimondottan feltűnőre vágytam :)



Kipróbáltam összefirkálva is, igazából nem volt rossz, sőt, de nem nagyon tudom elviselni sokáig a túl sűrű mintákat, de egynek elment :)



Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska.

5 megjegyzés

  1. Ez a szín most nem tetszik, viszont a körmödön a minta valami eszméletlen! :D Nagyon ügyes vagy :)) (kipróbáltam a körömdíszítő szalagot, tényleg tartós volt :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel a mintával az a másik bajom, hogy balkézzel nem megy, így felemás kezeim voltak :D
      Alig várom, hogy lássam a díszítőszalagos manid :D Én épp most kentem fel a Catrice I'm Dynamite-ját :D Tök jó :D

      Törlés
    2. Aaa imádom azt a lakkot :D
      Nem fotóztam le, de a következőt mindenképp :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.