Soha nem hittem volna...



...hogy nekem egyszer egy évszak ennyire a szívemhez fog nőni. Imádom az őszt. Teljesen hihetetlen, hiszen eddig mindig úgy voltam vele, hogy nekem a tavasz a kedvenc évszakom, hiszen tavasszal születtem, a családban egyedüliként, a szüleim és a hugom is őszi születésű.
Mostanában elég gyakran kell kimozdulnom a lakásból, még ha csak pár percre is, amit egyáltalán nem bánok, annyira el tud bűvölni ez a sokszínűség.
Aztán úgy alakult, hogy a párom egyik nap nem dolgozott, így elmentünk egyet sétálni. Egy jóóó hosszú sétát ejtettünk meg, eléggé fájt is a lábam, mire hazaértünk, pedig az egyik legkényelmesebb cipőmben indultam neki :D

Mivel Keszthelyen lakunk, útba ejtettük a Festetics-kastélyt, ami az egyik leggyönyörűbb hely, amit valaha láttam, akárhányszor arra járok, mindig elképzelem, hogy milyen lehetett abban a korban élni, mikor hercegkisasszonyok meg grófok meg mindenféle méltóság járt-kelt a parkban. Mondjuk a lovashintó is eléggé rásegít erre az érzésre. Gyönyörűek a pacik, bár róluk nem hoztam képet :/
Szóval, nyáron és ősszel nagyon gyönyörű a kastély park, nyáron a rengeteg virág miatt, ősszel a fák miatt. :)








Remélem, tetszettek a képek :)
üdv, Ciska :)

4 megjegyzés

  1. Keszthely az egyik kedvenc városom Magyarországon.Mivel a rokonaim ott élnek,Édesapám is ott nőtt fel,hozzám nagyon közel áll a város a kastély...(nosztalgikus hangulatom lett)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szereztem pár jó percet neked :) (legalábbis remélem :D) Én is nagyon szeretem Keszthelyt, pár hónapja még nem itt laktam, de sokat voltam benn, és még mindig tud újat mutatni :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek a képek! Igazán hangulatos! :) Gyönyörű hely Keszthely!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Igen, tényleg az :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.