Stormy glitters

Egy rég nem látott lakkot és egy újat hoztam mára, a sok szín után úgy voltam, hogy nekem bizony nincs kedvem élénk manikűrhöz, hiába süt a nap. Hát van ez így néha. A két főszereplő a Rimmel Stormy Skies-ja, és az essence Glitter on me nevű fedőlakkja lesz.

Az essence-t még múlt hónapban vettem, bementem a DM-be és pont akkor pakolták ki az új lakkokat, mármint a DM számára új lakkokat, mert amúgy fényévekkel le vannak maradva (így sajna sokszor én is, ugyanis a DM van a legközelebb....). Akkor sikerült beszereznem a sötétben világító fedőlakkot, és mindig elterveztem, hogy ha este megyünk valahova, majd felkenem, de mindig elmaradt. Na de most nem is ő a lényeg... A Glitter on me elsőre igazából nem is tetszett (sőt annyira még most sem), nem rossz lakk, csak nekem túl sok benne az ezüst csillogás és kevés a szál.
A képekről már nem is teszek említést, felesleges...

Elsőre csak önmagában a Stormy, aztán majd a fedőlakkal. És még több fedőlakkal...





Amúgy imádom, ahogy a színüket változtatják :) Nem rossz lakk ez, csak még nem sikerült összebarátkozni vele. A kezem meg összeaszalódott, vagy mifene? :D


Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

4 megjegyzés

  1. szuper kis színe van ennek a lakknak. nekem fedő nélkül jobban tetszik. van egy mail cimed ahol lehet priviben írni neked? köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom amúgy, hogy milyen lakkon mutatna igazán jól ez a fedőlakk, kicsit tanácstalan vagyok ezügyben. önmagában meg túl sok réteg kellene.
      franciska2000@gmail.com :)

      Törlés
  2. A glitter on me még az első szériából volt, nem szerettem, el is adtam. Most persze rám jött a mánia és megint oda vissza vagyok érte...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éééés te milyen lakkra kennéd? :D Ezen agyalok, hogy min tudna jól mutatni...

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.