Aranyláz...


Gondolom, biztosan volt már olyan veletek, mikor egy hang azt mondta a fejetekben, hogy "tedd meg" vagy "vedd meg" (aki 100%-ig normális, tőle bocsánat így utólag :D). Na velem is ez történt, csak nem hang volt, és nem a fejemben, hanem Enikő :D:D Annyit de annyit áradozott az essence Metal Glam topperéről, meg mondta, hogy must have, hogy bementem a Rossmannba, és gondolkodás meg hezitálás nélkül lekaptam a polcról (meg a bejegyzés egy másik főszereplőjét is) és irány a pénztár, még mielőtt meggondolhatom magam :D Megmondom őszintén, engem előtte nem kapott el az "aranyláz", és tulajdonképpen most sem érzem magam szerelmesnek belé, de úgy gondolom, hogy vétek lett volna nem hallgatni Enikőre, és otthagyni...



Nem nagyon szoktam amúgy kritizálni üvegeket, mert általában tetszik, amit leveszek a polcról, de őszintén szólva ez a csúnya telibematrica is eléggé gátolt a korábbi vásárlások alkalmával, hogy leszedjem a polcról ezt a kis aranyost. :D Na meg üvegen keresztül olyanok benne az arany pelyhek, mintha zöldek lennének (nem, nem csak az üzletben, itthon is olyannak tűnik). 



Ezen az utolsó képen a NYC Chelsea Cherry-je látható csak úgy önmagában. 3 réteg kellett ahhoz, hogy teljesen elfedje a körömvégeket, de miután végeztem a lakkozással, főztem meg mosogattam is, és meglehetősen jól bírja a strapát, pedig nem volt rajta fedőlakk, mármint a topperen kívül.
(esti, vakus kép...)
Mindenféleképpen szerettem volna egy szép piros lakkot, mert az essence-em már eléggé kifogyóban van, rajta pedig megakadt a szemem, így jött is velem haza :)



Felhasznált lakkok, eszközök:
*essence metal glam gold topper 01 Steel-ing the scene
*NYC Chelsea Cherry
*Catrice Plum play with me
*essence nail art stickers "just magic"


Nektek megvan ez a lakk, esetleg készítettetek aranypelyhes lakkot? :)
üdv, Ciska

13 megjegyzés

  1. kell. és kell!!!!!!! piros lakkon valami fantasztikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a pirossal valahogy jobban érvényesül :) nem bántam meg, hogy az enyém lett :)

      Törlés
  2. Huha, nagyon szép, eddig nem érdekelt ez a lakk, most már igen :D Meglátom a Naillandbe mennyire tudok ellenállni, ha ellen tudok és erre marad berakom a kosaramba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a Naillandben biztos nem állnék ellen a kísértésnek :D

      Törlés
  3. Nagyon jól mutat a piroson és a lilás lakkon is :) Nekem van egy hasonlóm (nem teljesen ilyen, de aranypelyhes lakkom), igy ezt nem fogom beszerezni, de mindenesetre tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kétfélét én is feleslegesnek tartanék, de nekem nem volt másik :) Örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Bocsi :$ De muszáj volt rábeszélnem erre téged :D Egyébként a NYC tényleg jól bírta, meg vagyok lepődve rajta :O Én is sokszor zöldnek látom, de csak a szoba lámpafényében, ez elég nagy mínusz, de attól függetlenül IMÁDOOOOOOOOM :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megbocsájtom :D:D A lilás lakkozás az másnap készült amúgy, és csak azokról mostam le a NYC-t, a többin még az előző esti lakkozás van. Mármint amikor megvettem, aznap esti :D Meg a színe is szerelem, nem az a lángoló, de attól még szerelem :D És az arany is igazán hiánypótló amúgy :)

      Törlés
    2. Kipróbálom a Dougles-es lakkal is, kb, mindenre ezt kenném most :D

      Törlés
    3. önmagában 600 rétegben? :D:D

      Törlés
    4. Neeeeeee! :D:D:D:D nem veszel rá arra, amire te vagy kíváncsi :D:D:D

      Törlés
  5. Én leszedtem róla a matricát annyira idegesített... :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.