Egy szerelem tökéletes kezdete...

Vannak lakkok, amik nem baj, ha nincsenek a birtokodban, pótolhatóak. Vannak lakkok, amiknél kicsit bánod is, hogy megvetted. És vannak lakkok, amiknél azt bánod, ha otthagyod, mert tudod, hogy összetartoztok, tökéletesen illene a körmeidre, és nem érdekel semmi, akkor is a tiéd lesz. 
Hát én ma sikeresen így jártam...


Látjátok ezt a sok színes glittert? Ők bizony mind egyetlen lakkba lettek belesűrítve, ami nem más, mint a Manhattan Lotus Effect 71S (micsoda gyönyörű neve van, igazán körülírja a lakkot...:D)


A fotózásnál volt egy segítőtársam is, imádok otthon lenni, az első pár órában le sem lehet vakarni magamról, aztán utána elvonul és alszik :D (valószínűleg pár óra után megunható vagyok :D)
 A képek amúgy eléggé világosak lettek, de ennyire sütött a nap :) Bocsi az itt-ott fellelhető hibákért, de anyuéknál nincs megfelelő eszközöm a tisztításra (és ha van kéznél, még akkor sem sikerül 100%-osan:)


Szóval igazából ilyen halvány pasztellzöld/menta árnyalat az alap és ha nincs is glitter-glitter hátán, de egy ecsetnyin bőven van belőlük :) Az ecsete számomra pont jó méretű, maga a lakk pedig elég gyorsan szárad, ami nem is jön rosszul, mert ezért a fedését kb. 4 közepes réteget kellett felkennem, és még így is csak olyan vastag a körmömön, mint más lakkból 2 normál réteg. Nem is értem, elpárolog, vagy mi? :D:D


Szóval imádom ezt a lakkot, elég sokszor mondtam/írtam már ilyet, de kétlem, hogy lesz szívem lemosni, pedig egyszer muszáj lesz :)

Nektek megvan ez a lakk? 
üdv, Ciska

11 megjegyzés

  1. jééé tiéd a kutyus? nagyon cukker. :)
    a lakk sem mellékes,sőt. itt nálunk nincs manhattan amit nagyon bánok. a márka mostanában nagyon szuper lakkokat készít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igenigen, az enyém. :D nagyon imádom, kis bolond kutyó :D
      igen, egész jók a lakkjaik, csak ugye ritkán kerülnek ki a polcra ilyen szépségek :)

      Törlés
  2. Nem tetszett a boltban, a körmödön pedig őrjítőőő :D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos őrjítőbb lenne, ha kézmodell kezem lenne, profi fényképezőm és tökéletes lakkozóképességem :D:D Amúgy polcon mindig más, mint felkenve :D

      Törlés
    2. töptöptöröpp :D Ne elégedetlenkedj! :D

      Törlés
    3. :D:D de, amíg elgedetlenkedek, addig van még mit fejlődni :D

      Törlés
  3. Nagyon szép, be is ugrok majd az egyik dm-be körülnézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, én nem bántam meg, hogy hazahoztam, úgyis ritkán kerül a kosaramba drágább (mihez képest... :D) darab, 1-2-szer belefér :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.