Moyra Suede effect no. 505

Ha valaki odadugja elém az ujját, amin ez a lakk van, simán rámondom, hogy ez egy matt lakk. De. Ez nem matt (mármint de...), hanem ez szarvasbőr effekt kéremszépen. Sajnos még nem volt alkalmam szarvast simogatni, szarvastól különálló szarvasbőrt meg nem akarok, így nincs összehasonlítási alapom, de nekem ez biza sima matt. Viszont imádom :)

Pár hónapja vettem, nem sokszor került még elő, mert mindig van valami új, amit épp ki kell próbálni, a kihívásban sem tudtam eddig nagyon kihasználni, így csak állt a polcon, arra várva, hogy egyszer újra elővegyem, és megmutassam :)




Egy szép lila alap tele ezüst csillámokkal, a színe fogott meg igazából már a boltban :) Maga a lakk kicsit folyós és nem azt mondom, hogy nagyon gyorsan szárad (mert amúgy de) csak elég hamar kell elteríteni, mert pár másodperc után már érezhető, hogy kezd "szilárdulni", és ilyenkor hajlamos a még kennivaló réteg felszedni a már megszáradásnak indult réteget. Egy réteg bőven elég lenne amúgy, de megszokásból is, és a hibák kijavítására is kell nekem a második réteg :)

Nektek hogy tetszik? Volt már szerencsétek ilyen effektes lakkhoz? Vélemény? :D
üdv, Ciska

4 megjegyzés

  1. én láttam ezt a lakkot amikor a sand moyrákat vettem meg.nekem nem tetszett a felülete :( a színe nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a színe nagyon tetszik nekem is, de a felülete sima matt, szerintem :D nem értek az állatbőrökhöz... :D

      Törlés
  2. Először is..fúúú de utáltam a saját bordómat! Másodszor: fúúú de tetszik másokon! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nálunk csak kéket meg nemtudommilyenszínt láttam ezen kívül, gondoltam, ez jó lesz :D Hát mattnak tökéletes :D Pedig a bordónak is jó színe lehet (:

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.