Novemberi kihívás VI. - Nude nails

A kihívás mai témája a nude körmök. Igazából van pár nude lakkom, de nude ombre-szerűséget már alkottam egyszer (bejegyzés itt), úgyhogy olyat nem akartam újra, viszont a fejemben nem sok ötlet volt ezzel kapcsolatban, neten pedig nem akartam kutakodni (a lustaság volt a fő ok...). Nemrég viszont újra felfedeztem magamnak az essence café olé-ját a lakkjaim között, szegény már kicsit régi, kicsit sűrű, (lakkhigító híján) picit felhigítottam lemosóval, és már újra használható is :) Viszont azzal nem akartam kikenni az összes ujjam, az olyan semmilyen (tudom, és nehezen sikerült feldobni azt a verziót, majd a poszt legvégén mutatok róla képet :), ezért úgy gondoltam, hogy egy Story újságos noname barna lakkal fogom párosítani (nekem a barna még viszonylag belefér a nude kategóriába)
Nahde jöjjenek a képek :)





Sajnos nem a legjobbak a képek. Már nem is értem... Egyre rosszabb képek készülnek megfelelő fény hiányában, lámpafénynél meg még borzasztóbb, úgyhogy.... :/
Itt láthatjátok az új fedőlakkomat, Catrice a kicsike. A Nailland-nél akartam rendelni a China Glaze gyorsszárító fedőlakkját, de már képtelen voltam várni, hiszen még csak pár hét múlva fog beindulni, én meg nem akartam fedőlakk nélkül maradni (mattítani meg nem fogok mindent :D). Az alsó képen látszik, hogy szép fényes, legalábbis nekem az, meg élőben is.

Itt pedig az első nude elképzelésem, igazán ötlethiányban szenvedtem, ezért az egyszerű és semmilyen megvalósítás:
Különösebben nem is akarom kinagyítgatni, mert nem vagyok rá büszke... De gondoltam megmutatom :)

A lányok bejegyzései itt:


6 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszik, a pillangó tök cuki *-* A lakk színe is bejövős, nem "szokványos", no szóval nagyon jó mani lett ^^

    VálaszTörlés
  2. Cuki a pillangó. :) Szép ez a barna lakk is :)

    VálaszTörlés
  3. azért ne mondj le a cg fedőlakkról :)
    nekem is tetszik ez a barna lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondtam le róla, vagyis azért valami megoldást muszáj volt találnom, de halmozni meg nem szoktam a fedőlakkokat, így annak még várnia kell :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.