3D nail art pen :D


Tegnap páran kíváncsiak lettetek a 3D-s nail art pen-re, megmondom őszintén, engem is érdekelt, hogy hogyan muzsikál, mert bár előtte este kipróbáltam 1 körmömön, de nyomban le is mostam.
Ilyen cuki tasakban érkezett, a hátuljában pedig van egy papír (karton?) amire rá van nyomva egy használati útmutató, persze nem magyarul :D



 Először csak két ujjra festettem, így elég télies, meg szolid, viszont ki akartam próbálni a többi színt, ha nem is mindet, de párat legalább, így született meg az alsó manikűr, a sárga paca tulajdonképpen csillag akart lenni :D


 Szerintem elég hamar megszárad, max 5 perc, utána viszont nem jön le acetonnal :D Kimentem kezet mosni, és vízzel viszont le lehet dörzsölni, így gondolom ezért van a használati útmutatóban olyan, hogy lefedi fedőlakkal :)
(kieg: a fóliás módszerrel lejön :)

Igazából aranyos kis termék, biztosan fogom még használni, ha nem is hétköznapi körmökhöz, de kihíváshoz, ünnepi körmökre mindenféleképp :)

Vélemény?:)

16 megjegyzés

  1. Nem vagyok nagy díszítős, de megdobogtatta a szívem :D:D Bár kár,hogy az aceton nem szedi le, ez egy picit ijesztő :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vízzel lejön. :D Vagyis ha víz alatt picit dörzsölöd az ujjaddal :D sajnálom, hogy nem vízálló, karácsonyig nem tudom tartósan használni, normális fedőlakk hiányában :D (ha olyankor jön meg a csomag, amikor Ricsi nem lesz itthon, kiveszem belőle a fedőlakkot xD)

      Törlés
  2. gondolkozom a beszerzésén, csak én is félek attól, hogy az aceton nem szedi le. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz kis cucc amúgy, de tényleg, az a max 1 perc, amíg víz alatt lemorzsolgatja az ember a(z összes) körméről, nem egy nagy idő :D

      Törlés
  3. nekem tetszik:) akkor is kell ha nem jön le :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D végre valaki :D http://www.sheinside.com/3D-Nail-Art-Pen-Set-p-138895-cat-1869.html
      itt a linkje amúgy, bár elképzelhetőnek tartom, hogy ebay-en olcsóbban is beszerezhető :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Nem bántam meg, hogy belekerült a (virtuális) kosaramba :D

      Törlés
  5. Ilyenkor sajnalom, h nincsen kézügyességem, szuper ez a szett ;)
    Hogyan mosod le? Mert gondolom fedőlskk van rajta, de ha a lemosò nem oldja....:d

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ezen most pont nincs fedőlakk, mert még várom, hogy megérkezzen (és csak karácsonykor bonthatom ki... :D), de a fedőlakkot leszedi róla a lemosó, csak ez a kis festék nem jön le (meg ami alatta van lakk), de ha vízzel lemosom a festéket, utána már le lehet lemosóval szedni az alatta levő lakkot :) kicsit macerás, de szerintem megéri, max. pár perccel tovább tart :D

      Törlés
  6. Szerintem baromi jó a manid, plusz ötletes ez a színes toll. Lehet megveszem én is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :D a sárga csillag meg még talán az ajándék kivételével nekem is egészen tetszik :D eléggé könnyű használni, meg mivel sok szín van benne, elég sokféle manit lehet vele készíteni :) jó kis eszköz :)

      Törlés
  7. Mèg egy ilyen rossz minősegi terméket, ma vettem meg de bàr ne tettem volna szintelen vizes hasznàphatatlan kínai vacak. Sokan gondolkoztok hogy megvegyetek e? Szivesen elpostazom neked fele aron.? De miért nem normális akril festéket vettem egy viragot nem lehet vele készíteni. Egy szalon minőséget nem üt meg, amiért mondjuk egy vendégem is fizetne. Silàny termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyémmel nem volt semmi gond, de ezek nem is arra valók, mint az akrilfesték. Azzal alkotni lehet, ezzel pedig csak elszórakoztatja magát az ember. Így van, nem szalon minőség, de ha az ember ilyet akar rendelni, előtte olvasgatni kell róla és nem éri meglepetés :) Millió meg egy kép van róla gugliban emlékezetem szerint :)

      Törlés
  8. Mèg egy ilyen rossz minősegi terméket, ma vettem meg de bàr ne tettem volna szintelen vizes hasznàphatatlan kínai vacak. Sokan gondolkoztok hogy megvegyetek e? Szivesen elpostazom neked fele aron.? De miért nem normális akril festéket vettem egy viragot nem lehet vele készíteni. Egy szalon minőséget nem üt meg, amiért mondjuk egy vendégem is fizetne. Silàny termék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából azt nem tudom megérteni, hogy egy kínai (nem származásra,hanem úgy amblock) terméktől hogyan várhattál szalon minőséget...

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.