China Glaze Sea spray
























Először is csajszik, ez a 100. bejegyzés (ha a tegnapi nyereményjáték megosztosat nem számítjuk :( :D), nagyon örülök, hogy ezt is megértem/tük, az elején nem gondoltam volna, hogy rendszeresen fogom írni a bejegyzéseket, mondjuk kinek mi a rendszeres :D Köszönöm a kedves kommenteket, vagy hogy egyáltalán olvassátok, amiket idehablatyolok néha :D Egy virtuális naaagy ölelés nektek lányok :)



És most a lakkról: (;
Tegnapelőtt raktam ki instagramra egy képet, amin mutattam, hogy mit kaptam karácsonyra előre :D, és a felirat az volt alatta, hogy karácsonyig kibontási tilalom, de lányok, nem tudom betartani ezt. :D Egyezkedtem Ricsivel, hogy hadd lehessen úgy, hogy minden héten kipróbálok egyet, és az a-england marad utoljára (persze a fedőlakkot nem számolom, hiszen az nagyon fontos mindegyiknél :D). És igazából nem tudom, mennyire ment bele, de elkezdtem :D:D És a ma bemutatott lakk a CG Sea spray nevű lakkocskája lett, amit Ő választott :) (még hétfőn fel is kentem, a képeken látott az első verzió, de még aznap átkentem, és mindegyik alatt van már alaplakk, és nincs rajta csillámos-glitteres, csak a SV fedőlakk)





Eszembe nem jutott volna amúgy rákenni bármitis, de Enikő mondta, hogy ez jól mutatna a Glitterbunny-s fedőlakkal, és igen, nagyon tetszik így :)

El sem hiszitek szerintem, mennyi boldogsághormon termelődött bennem a CG felkenése közben, alapvetően szerintem mindenki másnak, legalábbis a többségnek olyan, mint egy sima lakk, de nem sok jobb minőségű lakkal rendelkezem, így ez nekem olyan volt, mint valami csoda ( az a-englandért meghalok, olyan messze van, mire végre felkenhetem :D)

Nagyon jó kis lakk, igaz, hogy első ránézésre furi volt, hogy vékonyabb az ecsete, mint amiket megszoktam, de amint használtam, semmi probléma nem merült fel, alig kentem össze magam, ez azért nagy szó.
Három vékony rétegben kentem fel, plusz a fedőlakk (Seche Vite, őt is a Jézuska hozta), a mutatóujjamon csak két réteg, és a nyuszis, meg a fedőlakk.

A színe hol szürkésebb, hol kékes, de inkább kékes szürke- a képeken meg pont fordítva-, igazi szép kellemes téli szín, szerintem nagyon sokszor fogom még majd a tél folyamán használni :)

Szóval, a másik két lakkra (Golden Rose 110 -a mákospipacsos-, és az a-england Briar rose) még várnom kell, hogy kipróbálhassam őket, de mindenféleképp megéri az önmegtartóztatás, üvegben is gyönyörűek, egész délelőtt csak szemeztem az üvegekkel :D


Nektek megvan ez a lakk? Szeretitek a CG lakkokat?

12 megjegyzés

  1. Úgy látom,hogy van érzéke Ricsinek a lakkokhoz. :D Nagyon jól néz ki, a nyuszis lakkhoz találták ki! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindig olyat választ, amit én alapból nem, és mégis jóláll (szerintem :D). Igen, a nyuszist ehhez már simán tudom majd használni :D

      Törlés
  2. ez tényleg nagyon szép ki szín:)

    VálaszTörlés
  3. Mennyire jó az a csillámos fedőlakk ezen a szürkén. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egymásnak lettek teremtve :D

      Törlés
    2. Úgy-úgy! :D És örülök, hogy visszatért ez a normál nézet. Szerintem így sokkal átláthatóbb a blog. :3

      Törlés
    3. Nekem tetszett a másik is, csak nem sokat lehetett rajta szerkesztgetni, egy adott sablon volt, itt viszont tényleg személyre szabható :) Szeretek a bloggal foglalkozni, és zavart, hogy a másik kinézet csak van. Rózsaszín és ennyi. :D

      Törlés
  4. hehe! :D nekem ez a lakk volt a legkevésbé vonzó a csapatból, de azért meg kell hagyni, nagyon szép! :)
    cuki hozzá ez a fedőlakk is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jah és tetszik az új dizájn, ugye jól emlékszem, h más volt?!

      Törlés
    2. Hát, ez volt az eredeti, mármint a sablon, aztán lett egy modernebb rózsaszínes, nekem az átláthatóbb volt, csak olyan semmilyen, ezt meg szeretem szerkesztgetni, új lett fejléc is :)
      A lakkot magamtól én sem választottam volna, de nagyon szeretem :)

      Törlés
  5. Naagyon szép! Imádom ezt a toppert is. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.