Hopp, egy csomag....

Először is, köszönöm nektek csajszik, túlléptük az 5ezer oldalmegtekintést :)
Még Fruzsinál, a Breakfast at Fruh blog bloggerinájánál volt októberben egy nyereményjáték, amin 75$ értékű kupont lehetett nyerni, a Sheinside.com-on pedig beváltani. A csomagom pedig szerdán jött meg, bár nem én vettem át, mert az utolsó napomat töltöttem a könyvtárban, így párom írt, hogy vár itthon egy csomag Hong Kongból, én pedig alig vártam, hogy hazaérjek:)  

Igazából nagyon szerettem volna, ha egy táskát tudok rendelni, de akárhányat megnéztem (persze amik tetszettek is), mind SOLD OUT...(nem mintha nem lenne így is egy halom táskám, de értitek, na...)
Ezért inkább jobban körülnéztem az oldalon, és több apró dolgot szedtem össze, nem egy nagyot :)

Ő várt rám :)

 És akkor jöjjenek a cukiságok :)

Ez a fülbevaló első látásra megtetszett, azonnal be is tettem a virtuális kosaramba :) Ugyanolyan arany színe van, mint a fenti fülbevalónak, nem is értem, hogy sikerült ilyenre a képeken :D

Ez egy (elvileg, de nem fogom átszámolni :D) 3000 darabos strasszkő-készlet, 12 kis rekesze van, különböző színes strasszokkal.

Ez egy 3D-s körömdíszítő készlet, nézegettem róla youtube-on videókat, hát majd meglátom, hogy mit sikerül vele alkotni :D

Mindenféleképp szerettem volna körömdíszítő ecsetet, már ki is próbáltam, szerintem össze fogunk mi rázódni :)

24 darabos ecsetkészlet. Egy ideje szükségét éreztem már egy ecsetkészletnek, mert a meglévő ecseteim többsége használhatatlan, így előbb-utóbb muszáj lett volna amúgyis vennem egy kisebb készletet, de ez nagyon tetszett :) Műbőr tartója van. Az ecsetek feje nagyon puha, picit lehetnének tömöttebbek a nagy ecsetek, ennek ellenére 1000-szer jobbak, és használhatóbbak, mint amikkel korábban rendelkeztem. :)


A következő két termék okozott egy kis bosszúságot....

Ezek olyan fülbevalók, hogy van egy bedugós rész, és egy kapcsos rész, ami felül tartja a fülbevalót a fülön, tehát nem lógós fülbi :D Viszont az egyikről letört a kapocs, és nem nagyon sikerült visszaragasztani... de nem adom fel :)


A nyaklánc pedig elszakadva érkezett, de őt meg tudtam menteni, fel is próbáltam, és imádom, már várjuk az alkalmat, amikor végre hordhatom!


Nagyon szépen köszönöm még egyszer a lehetőséget Fruzsinak, hogy részt vehettem a nyerményjátékon!



8 megjegyzés

  1. a 3D-s körömdíszítő készletre kíváncsi leszek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tegnap este kipróbáltam az egyik körmömön, nem lesz rossz, szerintem majd ma alkotok vele valamit :D csak kicsit nehéz lemosni, ha megszáradt :D

      Törlés
  2. De sok cukiság! :) Jó dolgokat válogattál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :D még tudtam volna rengeteg mindent beletenni a kosaramba, de semmiféleképp nem akartam túllépni a keretet :D

      Törlés
  3. Az ecsetkészletet akaroooom :D Kicsit irigy vagyok ám :D Mázlista vagy :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát. :D Az egész évem ilyen mázlis volt amúgy :D

      Törlés
  4. Tényleg feltankoltál! :D Kíváncsi vagyok a körmös cuccokra :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a 3D-ssel majd most megpróbálok valami szépet alkotni :D:D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.