Novemberi kedvencek...

Lezárult az utolsó előtti hónap is, a mai nappal elkezdődött a december :) Megmondom őszintén, vártam már,szeretek díszítgetni, legyen szó a lakásról vagy a körmeimről egyaránt. És hát mikor díszítsen az ember legfőképp, ha nem decemberben? :D Na de ez a poszt még novemberről szól, így lássuk is, miket hoztam.
Kis csoportokba szedtem, nem időrendileg, hanem színek szerint :)  Különösebben most nem részletezném őket, majd a linkek beszélnek helyettem :)






*Manhattan Lotus Effect 10G és 71S


*Moyra Gel look 917
*Lovely Classic nail polish 119
(erről a kettőről elvileg még nincs poszt kirakva... :D, de nem ok nélkül kerültek ide :))


Nos, nem csak lakkok voltak kedvencek ebben a hónapban, az egész hónap maga volt a kedvenc egy bizonyos formában, ugyanis a kihívásnak szenteltem az egész hónapot (vagyis minden páratlan napját). Voltak kisebb-nagyobb kivitelezési hibák, ötlettelenség, kreativitás hiánya, de mégis, nagyon élveztem, és tényleg nem győzöm elégszer megköszönni a csajsziknak, hogy elfogadták a felkérést, és együtt csinálhattuk végig :)

És szintén nagy kedvenc volt a manikűrvadász 5. fordulója, imádtam :)

Remélem, nektek is hasonlóan jól telt a november, és a december csak még jobb lesz :)

4 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.