Dolgok Karácsonyról 1. - Avon Testápoló


Úgy gondoltam, hogy mivel kaptam karácsonyra pár testápolási dolgot és illatszert, amíg van mit bemutatni, addig elindítok egy ilyen mini-sorozatot. :) (és végre nem csak a lakkok lesznek túlnyomórészt, mivel azt csak egyet kaptam a már bemutatott Nailland-es lakkokon kívül :)



Tehát a mai tesztalanyom az AVON naturals vonal gránátalmás és mangós krémes testápolója. Egy csomagocskában kaptam, amiben volt még egy tusfürdő és egy testpermet, szintén gránátalmás-mangós, de róluk majd máskor :)

Nagyon tetszik a tubusa, olyan aranyos, bár kinyomni már nem olyan könnyű, legalábbis nekem kicsit kemény ahhoz maga a tubus, hogy csak úgy a tenyerembe tudjak nyomni belőle egy keveset, de csak egy picit kell vele "dolgozni" :)
A tubus 200 ml testápolót tartalmaz, és az itthon megtalálható testápolók mennyiségéből kiindulva, valószínűleg életem végéig elég lesz :D

 Kinyomva ilyen kellemes, rózsaszínes színe van, nekem tetszik, hogy nem az a megszokott fehér krém :)
A krém illata a tubusban finom gyümölcsös, kinyomva ez (számomra) kissé átmegy gyerek-gyógyszerbe, konkrétan engem a Panadolra, vagy valamelyik ilyen szirupra emlékeztet, nem erőteljes, de azért ott van ez a "szag". Bár lehet, hogy ezt csak én érzem :D (Krémmánián sokak szerint jó illata van, lehet, hogy tényleg velem van a gond.)

Nagyon hamar beszívódik a bőrbe, függetlenül attól, hogy mennyit vittünk fel, úgyhogy ez nagyon nagy plusz pontot érdemel, még napközben, itthon is zavar, ha ragacsos a bőröm sokáig.

A lábam mostanában nagyon száraz, úgyhogy ez egy elég jó teszt volt most számára. Elsőként annyi, hogy nagyon puha lett utána a bőröm, nem az a sima száraz érzés, és ez még másnap is tartott, ami azért nagy szó. Nem kell tőle csodákat várni, de nem is ígér napokig tartó puhaságot :)

Nektek van valami ebből a termékcsaládból? Hogy álltok az AVON termékeivel? :)

2 megjegyzés

  1. De régen használtam ezt, akkor meg voltam vele elégedve :) A vaníliásat is próbáltam belőle, meg az epreset is :) Aztán valahogy leszoktam az Avonos testápolókról....:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Velem az a gond,hogy ritkán használok testápolót, csak akkor, amikor már "vészhelyzet" van, pedig nem egy megerőltető feladat esténként bekenni magam :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.