Sleek pirosító- Life's a peach

Heeeey, boldog új évet csajszik! :) Remélem, mindenkinek jól indult az év, nincs fejfájás, se egyéb :D

Még egy régebbi havi kedvences posztban szerepelt a mostani alany, a Sleek Life's a peach nevű pirosítója. A legelső netes rendeléseim egyike volt, és abszolút nem bántam meg. Igazából fogalmam sincs, hogy miért pont ezt az árnyalatot választottam, nem igazán rendelkeztem nagy tapasztalattal (még most sem) pirosítók terén. Mikor megjött, hugom kinyitotta, "miez miez?" felkiáltással, és abban a pillanatban bele is nyúlt, de ez már nem látszik egy ideje :)



Nekem mondjuk felvive inkább narancsos, mint barack (a nevéből kiindulva), de nagyon szép szín.
Szeretem, mert építhető, és az első ecsetvonásnál nem nézünk ki úgy, mint egy bohóc, legalábbis még nem igazán  tűntem annak :D Egy nagyon kicsit porzik, de tényleg csak kicsit. Nem, nem tudom megmondani, hogy milyen bőrszínnél fog jól mutatni, nekem sárgás bőröm van, és szeretem magamon.
Matt, egyetlen csillám sincs benne, azt az arcomon nem is tudom elviselni, se highlightert nem viselek, se csillámos pirosítót,bronzosítót, valahogy úgy érzem magam tőle, mint egy diszkógömb, akkor is, ha csak minimális mennyiségű csillám található benne.

Sajnos tartósságról nem tudok beszámolni, nem figyelgetem, mikor rajtam van, hogy "na most milyen? és most mennyire látszik még?"  :)



Ha esetleg valakinek megtetszett, a MakeuPlaza-ban megtalálhatjátok itt.

6 megjegyzés

  1. *-* De szeretnék egyszer egy Sleek pirosítót :D Mondjuk van kettő, elvileg lesz egy harmadik is, nem vagyok nagy pirosító fan, így kénytelen vagyok a többivel beérni, viszont tényleg mesés a színe O.O köszönöm a posztot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsmit :D Én sem vagyok különösebben pirosító-használó, de mivel már nem látszik, hogy húgom belevájta a körmét, ebből az következik, hogy egész sokat használtam :D Szerintem egy esélyt mindenféleképp megérdemel :)

      Törlés
  2. Nekem narancsos árnyalatból a Pan Tao van meg tőlük, de az limitált volt. Az is nagyon szép amúgy. Nagyon jók a Sleek pirosítók szerintem, én a közeljövőben a Pixie Pink-re pályázom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tervezek újat venni, legalábbis mostanában, aztán ki tudja :D egy halvány barackos-rózsaszínes esetleg. :D

      Törlés
  3. Nagyon szép, szeretem az ilyen árnyalatú pirosítókat! Épp most vagyok rendelés előtt és próbálok dönteni... nem könnyű...
    www.beautysecretsfromnora.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ha sok van, és mind szép, úgy nehéz a választás :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.