Jégkirálynő

Múltkor a blogon láthattátok az essence Icy princess nevű lakkját, ami méltán érdemelte ki a jéghercegnő nevet. Viszont most olyan manit mutatok, amit mindig viselni fogok, ha Jégkirálynő leszek :D (érdekes dolog lezsibbadt aggyal bejegyzést írni :D)


 Szóval az egész annyiból áll, hogy a China Glaze Sea spray-re rákentem a Maybelline Colorama 34-est. Az egyik legszebb kombináció. Maga a 34-es önmagában semmit nem ér, 80 rétegben lenne fedése, de más lakkokon nagyon is tud érvényesülni a sok lila-rózsaszín csillám.

A középső ujjam körméért bocsi, nem a lakkozás hibás, hanem az előtte levő reszelés miatt lett ilyen, de csak lakkozás után vettem észre.

 (ez a kép a kedvencem amúgy. :D)

(a kezemben egy nagyon cuki könyv van, az a címe, hogy A vendégelefánt, bár szegényt eléggé mogorvára rajzolták, ezért inkább nem mutatom meg, de nagyon hálás dolog is tud lenni a könyvtárban való munkálkodás, az ember csudajó könyvekre bukkan. :D)

8 megjegyzés

  1. tényleg nagyon jól néz együtt a két lakk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) és nem az a hideg jégkirálynős lakkozás, hanem olyan csajos. :D remélem érthető xD

      Törlés
  2. Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik, nagyon megszerettem ezt a kombinációt :)

      Törlés
  3. Nekem a 34-es az egyik kedvenc lakkom. :P Önmagában szoktam használni mikor már körömlakkundorom van. :D De most már mindenképpen ki fogom próbálni így is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nekem sajnos önmagában semennyire sem tetszik, de egy kevésbé kreatív napomon csak rádobom egy lakkra, és tádáá :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.