Essence quattro és szemceruza

A mai bejegyzés főszereplői (vagyis igazából a quattro a főszereplő, a szemceruza olyan mellékes :D). A DM-es essence leárazás (szortimentcsere) során jutottam hozzájuk, 349,- darabáron. Bár szerettem volna, ha egy szemkihúzó toll is velem jön (bár nem tudom, hogy konkrétan mit takar, talán tust?) De őt már sajnos elvitték.


Közelebbről is a kicsike. Ő a 12-es számú, purple day nevű négyes. Leginkább a rózsaszín fogott meg benne, elég régóta áhítoztam egy szép rózsaszín szemhéjpúderért, ennyiért meg simán megérte. Mind a 4 szín igazán szép, szerintem (legalábbis remélem), barna színhez menni fognak.

A felső sorban alap nélkül, alatta pedig alappal láthatjátok őket. Alap nélkül elég haloványak, de alappal (az első kivételével) mind megmutatja az igazi énjét (mondjuk a rózsaszínen sem igazán látszik, de ez az én hibám, alapon ő is jól mutat).  Az elsővel annyi bajom van tulajdonképpen, hogy a benne rejlő csillámok felvitel közben lehullanak a szemem alá, a többinél nem vettem észre, hogy potyogna. Mindegyik csillámos amúgy, csak nem annyira feltűnő, mint a legvilágosabb színnél.

Összességében nagyon jó vételnek tartom, remélem, minden színt ki tudok használni, legalábbis hétköznapi szinten, nem extrém sminkekre gondoltam :D

A szemceruza is 349,- volt, 16 órán át tartó hatást ígér, és vízállóságot. Nagyon puha hegye van, mondjuk kézen erőteljesebb, mint szemen. Dörzsölésre nem különösebben reagál, amúgy kell neki pár másodperc, mire "megszárad". Vízzel nem próbáltam leszedni, törlőkendővel kell neki egy-két "húzás", mire lejön. Bár az én szememről minden lefolyik az alsó vízvonalon, úgyhogy nem leszek különösebben csalódott, ha ez is így jár. :D


Nektek sikerült valamit beszereznetek a leárazásokon?

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.