Kívánságlista


Tavaly már írtam egyet, talán októberben, úgyhogy az nem teljes évre szólt, a mostani listámban viszont olyan lakkok (igen, azt hiszem, többnyire lakkok) kapnak helyet, amiket ténylegesen szeretnék még idén a birtokomban tudni.
Nem tervezek sok, olcsóbb lakkot venni, most már áttértem a "lehet inkább drága, de jó minőségű" elvre, persze tudjuk, hogy az ár-érték/minőség nem mindig megfelelő arányú, de ezt most nem venném figyelembe. :)


Először olyan lakkokkal kezdenék, amikből még egyetlen darab sincs a birtokomban, mindenféleképp szeretném, hogy ez a lista motiváljon a céljaim elérésében, és ne az legyen, hogy "jaaaj, ilyenem már van, majd lesz bőven alkalmam venni másmilyen belőle...".

És akkor nézzük is.
Elég régóta vágyam egy butter London lakk, ebből konkrétan 7 darabot írtam magamnak össze, de nem kergetek irreális álmokat (és a pénztárcám tartalma is véges), így maximum 2 darabra korlátoztam a vágyakozást.


Az első a Trustafarian nevű lakk, ami egy gyönyörű világoszöld holo lakk. Tudom, tudom, biztosan van más márkából, sokkal de sokkal olcsóbban, de engem nagyon megfogtak a swatchok róla.
A második pedig a Branwen's feather nevű lakk, amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire megfog. Swatchok róla. Mostanában vonzódom a sötét, bordós, lilás színekhez, ez a lakk pedig mindent teljesít ebből. Egy fekete lakk, tele lila csillámmal. Nagyon misztikus :)
(képek forrása: butterLondon.com)


A következő márka a nails inc., ő kicsit csalóka abból a szempontból, hogy ebből már igenis van egy darab a birtokomban, viszont unokatestvérem által jutottam hozzá, úgyhogy inkább ajándék volt, mint vétel, ezért is került a márka ide.



Mivel ez sem a legpénztárcabarátabb, főleg, hogy itt a környezetemben nem is lehet kapni, ebből is csak 2-3 darabot engedélyeztem magamnak kiválasztásra.
Bár a legelső, amit kiválasztottam, és már Erzsinél is láthattátok, a Best dressed nails nevű, mini, glitteres-tollas-stb. fedőlakkokból álló miniszett.




A második pedig a Westbourne park nevű hologramos lakk, ami képeken kékes, nekem a promóképen ezüstösnek tűnik, de szerintem ez legyen vele a
legnagyobb baj. Eléggé beleszerelmesedtem a hologramos lakkokba :)

(képek forrása: nailsinc.com)


Szerintem ennyi volt a "nincs ilyenem, de tuti lesz" lista, egyelőre nem érzek más, elérhetetlen távolságban levő lakk iránt szerelmet :D

És most jöjjenek a könnyen beszerezhető lakkok:
(ide most nem tennék be képeket inkább)

Az első márka, amivel még szeretném gyarapítani a  meglévő lakk-készletem, az az A-England márka. Annyira megvett magának a Briar rose-zal, hogy legszívesebben mindet megrendelném egyszerre, ha lenne rá lehetőségem.
Ebből a márkából az első a Sleeping palace, amivel én úgy voltam, hogy áh, ez anyus szín, tuti nem hordanám. Dehogynem!Egyszerűen olyan gyönyörű, és sötét de mégsem, hogy kell.
A következő a Ballerina kollekció valamelyik tagja. Bár ebből inkább 3, mint 4 esélyes van, az Encore Margot annyira nem jön be, de a többi 3 igazán mesés. És ami eddig nem igazán tetszett, de annyiféle swatch-ot láttam róla, hogy kell, ő a She walks in beauty.


A következő, amiből kell (!!!), az a Golden Rose. Méghozzá a Holiday kollekció, a sand lakkok.  Na szóval, tetszik az 51, 54, 66, 70 :D Csak ennyi :D Persze nem ez az egyetlen kollekció, ami megfogott a GR lakkoknál. A Jolly Jewels-ből pedig tetszik a 102, 103, 104, 108, 112, 114.

A múltkori listámban is szerepelt két Models Own lakk, de végülis róluk lebeszéltem magam (kis segítséggel :D). A mostani vágyam a Trio All that glitter szett, amiben viszont szerepel a múltkori listából a lila :)

A legvégére hagytam a China Glaze lakkokat, sajnos ebből rengeteget szeretnék, így tuti nem lesz teljesítve a lista végig, és inkább csak párat linkelnék be, amiket igazán akarok :D Az első szintén egy szett, a 4 darabos Sweet sensation, amivel ombre körmöket is varázsolhatunk, de a rózsaszín mániám tökéletesen kielégítené ez a szett :) Szívesen tudnám a birtokomban a Happy Holiglaze kollekció egy szettjét is, igazából bármelyiket :D (a két legesélyesebb a Be bright és a Be merry). És végül arra jutottam, hogy nekem mégiscsak kell majd az Avant Garden kollekció 6 darabos szettje, a Pastel Petals :)

Azt hiszem, egész szép kis listát sikerült összeállítanom, fedőlakkot és alaplakkot nem szándékoztam külön írni, azon még úgyis vacillálok, hogy tegyek-e kísérletet mással, vagy maradjak-e a jelenleginél, ha esetleg majd elfogy, és venni kell :)

Nektek van kívánságlistátok? :) Jöhet link, komment is akár :)

14 megjegyzés

  1. nekem tetszik a listád-nekem is tetszik az a -england ballerina kollekció :) mostanában nagyon imádom a holo lakkokat :)
    nálam kint van blogon a listám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a baj amúgy, hogy fejben olyan hosszú a listám, hogy még 80 éves koromig se tudnám teljesíteni :D ez is kell, meg az is kell. :D néha kicsit őrjítő tud lenni :D

      Törlés
    2. nekem mondod??? :D mindig van új ami tetszik.ez a nagy probléma :(... :D

      Törlés
    3. igen ez a nagy baj, hogy mindig lesz valami új, csodás, ami kell, és a lista így végtelen hosszú lesz :D

      Törlés
  2. Nekem is nagy álmom egy Butter lakk és A-Englandet is szeretnék :) Lehet, hogy nekem is írnom kellene egy listát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenféleképp támpont lehet lakkvásárlás során, ha már van konkrét listád :) És nem utolsósorban szerintem jó dolog megírni magát a listát is, a sok kedvenc közül kiválasztani azt a párat, ami tényleg a szíved vágya :)

      Törlés
  3. most hogy elérhető közelségben van CG, GR és A-England, azt hiszem a Zoya-n kívül nemigen van más márka, amivel rizikóznék netes swatch-ok alapján. jártam már pórul, szóval inkább gyakran megyek a Nailland-be, ha valamit szeretnék :)
    amúgy a listád tetszik, sok részével egyetértek. A-England lakkom még nincs, még nem szippantott be az őrület, meg akarom fontolni, hogy melyik legyen az első darab tőlük, ha már ennyibe kerül :)
    golden rose holiday-ből viszont nekem a 70-es nem jött be annyira, mint vártam, úgyhogy szerintem inkább fedőlakknak fogom elhasználni, mert van pár lakk, amin szuperül mutat... a 66-ost pedig én is néztem, mert a színe gyönyörű, de egyszerűen nem tudok megbarátkozni azzal a finissel... bárcsak az is sima sand lenne!
    bocs a kisregényért, kicsit elkapott a hév... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajna nekem úgy nincs elérhető közelségben a Nailland, hogy csak átugrok és megveszem ami kell :D muszáj a swatchokra és mások véleményére hagyatkoznom :) és A-Englandból van valami elképzelés? :) nem baj az amúgy, ha hosszú, amit írsz, szeretek olvasni :D csak magamból nem sikerül néha egy 'köszi'n kívül mást kipréselni :D

      Törlés
    2. egyelőre a sleeping palace és a tristam között gondolkodom, de szerintem megleszek nélkülük még egy ideig. van kb. 10 lakkom, amit még ki se próbáltam, szóval most már addig megpróbálom visszafogni magam :D

      Törlés
    3. Hát igen, így én is feleslegesnek tartanám addig a megvételüket, amíg úgyis vár egy másik csomó. Az A-Englandok meg ott lesznek, ha mész értük :D

      Törlés
  4. Szuper :) Fürstenfelden a Müllerben 17 Euróért lehet kapni Butter London körömlakkot ( azt hiszem)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nekem sajnos Fürstenfeld nincs kimondottan közel :D de sajna nem olcsók, ezért is szerepel csak 2 a listán :D

      Törlés
  5. A Butter London nálam is fent van a listán, iszonyatosan szép lakkjaik vannak :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.