Vintage 2.0

Hát az úúúgy vooolt... Nézegettem inspirálódásképp még a kihívásra képeket, és jó pár ötletet sikerült begyűjteni, így biztosan vár még jó pár manikűr elkészítésre, és a hétvégén úgy adódott időm (meg a Nap is csodaszépen sütött), hogy 800 manikűrt elkészítettem:DLőttem pár képet róla, kihasználtam a napsütést, a fényt (ha akartam volna, se tudtam volna leereszteni a redőnyt, mindig szivat minket :D). Remélem, nektek is tetszik, ha annyira nem is, mint nekem (mert én imádtam, és biztosan elkészítem máskor is, de nem volt rajtam sokat, fűtött az alkotási vágy :D)

12 megjegyzés

 1. Ez nagggyon cuki lett, nagyon tetszik! :) Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. köszönöm :) az alapról csak annyit tudok jelenleg, hogy Astor Fashion Studio, a számot sajna nem tudom megnézni. :/

   Törlés
 3. hú ez még jobb lett, mint a másik. nagyon tetszik! annyira felvidítja az embert ebben a hidegben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, nagyon jó ezt olvasni :)

   Törlés
  2. azt leírnád még kérlek, hogy milyen lakkokat használtál? köszi!

   Törlés
  3. persze (: az alap az Astor Fashion Studio 136, a pöttyök vonalak fehérek :D Lovely Classic nr. 25 (nincs erőteljes fedése egy rétegben), a pirossal picit bajban vagyok, vagy az essence 114 fame fatal vagy az NYC Chelsea Cherry, a rózsaszínes részeket pedig a pirosból és fehérből kevertem ki, a levelek pedig szintén essence, a karácsonyos kiadás 03-as Light up the tree! :) A fedőlakk meg a szokásos Seche Vite :)

   Törlés
 4. Ez még jobban tetszik, mint az előző. :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép! Tetszik ez a vintage mani. :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.