OPI - Minnie style

(minden éles, csak ő nem, hahh...)

Szóóóval mindenféleképp fel akartam kenni a körmeimre, na meg Enikő is sürgetett, így nem volt más lehetőség, ha kenni kell, hát kenni kell :D Elsőre leszögezném, hogy imádom. Nem szárad hűdegyorsan, nem lesz fényes, ennek ellenére imádom, már csak Minnie miatt, ha csak rossz tulajdonságokkal rendelkezne, nem kenném fel, de naphosszat csak nézegetném, imádnám :D


Ő az, Minnie style. 15 ml tömör gyönyör...
Megannyi rózsaszínes/lilás (mindkettő féle) és fehér hexagon, és fehér négyzet található benne. Az alap enyhén rózsaszínes, és kicsit folyós :)

Felkenve pedig ilyen:
A fényes és félmatt között helyezkedik el valahol (lehetséges-e ilyen, vagy csak én beszélek hülyeséget, lányok? :D), egy ecsetvonással nem jut túl sok glitter a körömre, de szerintem ennyi épp elég is (a képen is csak egy rétegben látható). Mindenféleképp akartam rózsaszín és fehér alapon is használni, a rózsaszín a Moyra gel look 903, a fehér pedig Lovely Classic nr. 25.
Amire muszáj figyelni, hogy a színes lakk mindenféleképp száradjon meg előtte, különben hajlamos felszedni a színt. De imádom. Akkor is imádom. :D (kicsit lehet beteges...)
 A mutató- és kisujjon pedig a Lovely Snow dust fehérkéje van, 4 rétegben, de egyszer majd mindenféleképp felkenem fehér alappal, hátha fehérebb lesz a végeredmény, persze így is nagyon tetszik, már csak az üveg nézegetése közben is csak ámultam :)


Hogy tetszik nektek? :)

14 megjegyzés

  1. Nagyon csinos :) Mondjuk egy Minnie fejet belerakhattak volna, vagyis többet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet, de az jó nagy legyen :DD persze jó lenne, ha nem csak a színek utalnának Minnie-re, hanem mondjuk masnik vagy ugye fejek, de így is jó :) így is imádom :D

      Törlés
  2. Nagyon cuki kis lakk, tetszik, még Minnie-fejek nélkül is :-D

    VálaszTörlés
  3. ez nekem is megvan,kivételesen nagy verzióban vettem meg :) olyan szép

    VálaszTörlés
  4. húúú nagyon nagyon tetszik, nagyon cukiii. *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép! :) Nem is tudom melyik alapon tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, legszívesebben önmagára kenném amúgy, jó lenne, ha lenne egy nem fedőlakk változata is :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.