Januári kedvencek


Az év első kedvences bejegyzése a mai (tulajdonképpen ez az első januári kedvences bejegyzésem is, bár pár hónapig mindegyik az első lesz a maga módján, hiszen csak augusztus óta él a blog), sok (kinek mi a sok) új dolgot sikerült eddig ez alatt az egy hónap alatt beszereznem, lesz a kedvencek között smink és persze a lakkokból sincs hiány.  Először azt akartam, hogy összesen 5 kedvenc szerepeljen minden ilyen bejegyzésben ezentúl, de beláttam, hogy ez lehetetlen. :D Nem viccelek.
Még mielőtt viszont belekezdenék úgy rendesen, szeretném megköszönni, hogy már több, mint 50-en vagytok nekem itt nap, mint nap :) Hihetetlenül jólesik, remélem, egyszer facebook-on is gyarapszunk, én legalábbis próbálok ott is aktív lenni, amennyire csak tőlem telik :)

Nah de lássuk is a kedvenceket. Nincs fontossági sorrend, egyenrangú mindegyik szereplő.


A Bobbi Brown alapozót még tavaly decemberben nyertem és volt egy kis kavarodás a postán, végül pedig az enyém lett. A színe tökéletesen passzol, nyáron lehet, hogy világos lesz, de kétlem, hogy nyáron nagyon kenegetném magam bármivel is naptejen kívül. Nincs erős fedése, mondjuk az én bőrömnek hála Istennek nincs is különösen szüksége takargatásra, 1-2-szer van pattanásom, de ennyi :) (a bárányhimlő miatti krátereimet meg max. valami vakolattal lehetne csak eltűntetni, vagy maszkkal, de nem is rejtegetem őket :)

Nagyon megszerettem szintén az essence-től az all about matt! fixing loose powder-t. :D Van egy kompakt púderem, de úgy érzem, hogy túl jól fed, nem tudom másképp megfogalmazni, és maszkosnak érzem, ha ráteszem az alapozóra, ezzel viszont nincs gond, könnyű nagyon, a bőröm tud lélegezni alatta, és szuperül mattít.

Szintén essence, a get BIG! lashes triple black szempillaspirál az egyik legjobb választás volt a hónapban, bár csak hónap végén került hozzám, de egyszerűen lehetetlen innen kihagyni.

Sminkes szekcióba tartozik még a Catrice Eye Brow stylist 030-as Brow-n-eyed Peas szemöldökceruzája, égető szükségét éreztem már egy normális szemöldökceruzának, ugyanis az előző, amit használtam (egy barna szemceruza - igen, szemceruza :D- már rövidebb volt, mint a kisujjam, és már hegy sem volt benne...). Na de a lényeg, hogy imádom. :D

A másik kedvencem viszont nem konkrét lakk volt (vagyis de, csak nem egy darab, hanem több), hanem maga a sand finish.  Van itt Moyra, essence, Lovely, van választék :D

Szintén lakk, az OPI Couture de Minnie kollekció glitteres fedőlakkja, a Minnie style, úristen lányok, egyszerűen legszívesebben egész nap csak nézegetném. Ricsim haverjának megmutattam, és mondta, hogy nagyon jól néz ki, és meg is kérdezte, hogy mikor lakkoztam utoljára (persze ekkor még nem látta a körmeimet), mert hogy kenjem fel (de pont rajtam volt, így használat közben is megcsodálhatta) :D

És még egy termék, a Rimmel Nail Nurse Nail base & top coat 5in1 alapozó- és fedőlakkja. (jah, nem ilyen hosszú a neve, hanem összevegyítettem az elején és a hátulján található feliratokat :D). Nem használom régóta ugye, viszont eddig nagyon jól teljesített. Alapként gyorsan szárad, és fényesre, megtartja a lakkot (az erősítő hatásáról még nem igazán tudok nyilatkozni), fedőlakként szintén szép fényes, a száradása pedig normál sebességű (nem egy Seche Vite, de szerencsére nem is egy Catrice gyorsszárító...). Amolyan pont jó :)

A hónap általatok legolvasottabb bejegyzése az essence-es haul posztom volt, én is szeretem a haul posztokat, mármint másokét olvasgatni, persze a sajátom is nagy örömet okoz :D (a másik haul posztot is nagyon sokan néztétek meg. :)

Nektek milyen kedvenceitek voltak ebben a hónapban?

6 megjegyzés

  1. A Lovely lakk nálam is bekerült a kedvencek közé, de nekem csak a fehér van meg. A púderből nekem még az előző kiadás van meg, de nem sűrűn használom, mert minden csupa púder lesz tőle. :( Ha érdekelnek az én kedvenceim, itt megtalálod: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/01/januari-kedvencek.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A púderrel elég óvatosan kell bánni, az ecset hajlamos sokat felvenni belőle, én le szoktam picit rázogatni, és akkor használható mennyiség lesz rajta, és nem leszek tetőtől talpig olyan :D
      Persze, hogy érdekelnek a kedvenceid,nagyon szeretem másokét is megnézni, mi az ami bevált :)

      Törlés
  2. Melyik volt az a kompakt amelyik túl jól fedett,ha megkérdezhetem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy régi Avonos, túl nehéz volt a bőrömnek, de valamit muszáj volt használnom, sminktermékekre nagyon nehezen adok ki pénzt :D

      Törlés
  3. A piros Essence lakk nálam is nagy kedvenc volt. :P

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/januari-kedvencek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, a színe nálam telitalálat ( bár a tartóssága nem kiemelkedő, de számomra nem is fontos tulajdonság :D)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.