Claire's 3/4

Csodálatos cím, tudom, nem kell a taps. :D
 Ők bizony a harmadik szekció, és párom kedvence is a 4 csoportból (ő látta mind a 4-et felkenve, igen :D) Nem készült róluk sok kép (vagyis de, csak nem lettek a legjobbak éppen...), így sajna ezzel a kettővel kell beérni, de ígérem, készítek majd újabb manit, jobb képekkel :)
 Szóval ez volt az első, ahogy mindegyik csoport készült, egy fóliahatású(?), egy csillámos és egy sima színes lakk. Nehéz nem passzolniuk na :D A fekete glitteres két rétegben önmagában is tökéletesen fed. A száradási idejük átlagos, ez mindegyik másik lakkra igaz a 12-ből.
Tudom, nem sikerült a legjobban a felkenés, legalábbis nekem furi lett, de minden apró hiba ellenére az egyik kedvencem nekem is ez a kombináció.

Ezt a manit pedig péntek-szombat-vasárnap viseltem (vagyis vasárnap délutánig), ebben mentem szombaton a fánkfesztiválra, amit kicsiny falucskánkban rendeztek :) Teljesen jól bírja, a köröm végén volt vasárnap délután egy minimális kopás és ennyi :)


Hamarosan jövök a rózsaszínekkel :)

9 megjegyzés

  1. Mindkettő nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Szépek ezek a szinek, jól állnak rajtad :)

    VálaszTörlés
  3. Ajjjjj mindkét verzió csodás *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) örülök, hogy tetszenek :D nekem mondjuk a második jobban bejön, de azon az ezüst lakk nincs rajta, így mindenféleképp meg akartam mutatni azt is :D

      Törlés
  4. Mindkettő nagyon szép, bár nekem a második jobban tetszik. (-:

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.