Essence XXXL Longlasting Lipgloss Matt effect

Remélem, aki kitalálja az ilyen gigantikusan hosszú neveket, az napi 80x ki is mondja :D (najó, nem vagyok gonosz... csak 10x).
Szóval ma erről a matt szájfényről lesz szó (már csak azt nem értettem, hogy a szájFÉNY és a matt hogyan férnek össze, de mindegy.  Na, hát így.)
Ő volt az első, amit megpillantottam az essence pultnál, tudtam, hogy őt nagyon szeretném. 749 HuF-ért vesztegetik egyébként, ha valakit érdekel :)

 A hosszúkás műanyag üvegcsében (fiolában) egy nude színű szájfény lapul (név szerint 05 Velvet rosy), ami felvive tényleg matt lesz. Bár, ahogy a haul posztban említettem, nekem olyan krémes-poros érzetem van felvitel közben, de hát nem vagyok én nagy szakértője a témának, így nyugodtan nézzetek hülyének :D
Mindenféleképp kell alá valami hidratáló ajakápoló, különben nagyon szépen beleül az apró ráncocskákba, és nem fog szépen mutatni :D
Illata is van, de egyáltalán nem tolakodó (karácsonyi tálcás habkarikákra emlékeztet :D), felvitel után nem is nagyon lehet érezni, de amúgyis kellemes (bár biztos van, akinek még erre a kevéske illatra sincs szüksége)

Ilyen cuki szivacsos applikátorral lehet felvinni, két oldalról lapított, nekem nagyon bejön :)

Napfényben (1 réteg) :

Sima szobai fényben (szintén 1 réteg):

Ahhoz, hogy tényleg bemattuljon, egy nagyon vékony rétegben kell felvinni. Nem fed erősen, épphogy egy kis színt ad, de nálam ez is látszik, mert a szám színe eltérő, kicsit mintha üdébbnek is tűnne tőle a fejem :D

A tartósságáról annyit, hogy szerintem nem túl tartós,  órákat nem tudok mondani, hogy mennyit bír, de annyira nem rossz, mint amilyennek elsőre leírtam :)
Frissítés : 1 órát simán kibír, lehet, még többet is, ha nem eszünk, nem iszunk, de evéssel egyből lejön. Mondjuk akit zavar, hogy nagyon szárít, az úgyse bírja ki egy órán át viselni :)

Nektek bejönnek a matt dolgok? És ezzel hogy álltok? :)

8 megjegyzés

  1. Szerintem ugyanaz a színe, mint a kifutó Velvet Rosenak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elképzelhető :) Régebben nem igazán nézelődtem a szájfényes-rúzsos részen, most is konkrét elképzelésem volt, így most sem tudom nagyon, hogy mik vannak :D

      Törlés
  2. Én is épp azt akartam írni, hogy teljesen ugyanaz a szín, mint a Velvet Rose, habár ezt felkenve jobban lehetett volna látni, kár hogy nem csináltál róla képet élesben is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd meglátom, mit tehetek, nem kimondottan érzem magam fotogénnek :D

      Törlés
  3. A szájfény sem rossz, de nekem a körömlakkod mégjobban bejön. Megkérdezhetem, hogy melyik lakk ez? ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze :) Essence 182 hello rosy, nemsokára róla is kerül majd ki bejegyzés. Rózsaszínes amúgy, úgyhogy a lakk szempontjából a kép csalóka :)

      Törlés
  4. Most került ki nálam az erről szóló teszt. A Lovely hasonló termékével hasonlítottam össze, nekem az jobban is tetszik bár tagadhatatlanul szebb színe van ennek a Velvet rose árnyalatnak. Az elnevezés tényleg furi, mindenesetre nekem nagyon bejönnek ez a matt ajakszínezők még ha baromira szárítanak is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem nagyon van összehasonlítási alapom, ezen kívül csak a Stay matt bogyószínűje van meg, de a kettő nem ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, így nem is érdemes összehasonlítani :) Mindenesetre mindkettőt nagyon szeretem, bár tény, h nem bírja ki az evés-ivást, de anélkül vígan elvan sokáig :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.