Nailland-es szerzemények...

(nem, nem a Nailland-et rendeltem meg magamnak :D)
Hát lánykák, eljött újból az ideje egy újabb Nailland-es csomagocskának, ugye "múltkor" karácsony előtt rendeltem lakkokat, hát most úgy alakult, hogy születésnapom előtt :D
Bajban voltam, hogy mégis mit és hogyan, ugyanis nagyon szerettem volna nyomdázót és nyomdalemezt, de a nyomdázó nem volt készleten, az Essence nyomdázóm egy nagy ..., a lehúzója meg karcolta volna a lemezeket, így inkább nem is rendeltem lemezt, nem akartam bánkódni, hogy csak nézegetésre jó jelenleg. Így választottam helyette lakkot! (ki gondolta volna :D) A csomagban volt még egy lakkhigító, ami egész jó dolog, de nem tartottam annyira fontosnak lefotózni :D

Golden Rose Galaxy 26 és 18

China Glaze It's a trap-eze és Fast forward top coat (a SV fedőlakkom óta nagyon bele vagyok merülve a fedőlakk témába, kísérletezek :D )

Golden Rose Holiday 63 és Models Own POW Black Magic. (őket Richárd választotta, a rózsaszínt mert szép színe van, a MO-t pedig azért, mert ilyen képregényes matricák vannak hozzá, de a pirosnál is ilyenek vannak, de a pirosról lebeszéltem :D)
(kihomályosítottam magam, mert annyira tükröződik, hogy látszott a körmöm és nem kértem tőle engedélyt fotózásra :D)

8 megjegyzés

  1. Nagyon szép lakkokat vásároltál, tetszenek. :)
    Nem tudom miért de a GR Galaxy lakkok eddig elkerülték a figyelmem, ezekre kíváncsi vagyok, milyenek felkenve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Mindenképpen lesz róluk bejegyzés, csak még ki kell tapasztalnom, hogy önmagukban vagy más lakkokon fognak jól mutatni :)

      Törlés
  2. A CG fedőlakkra nagyon kíváncsi vagyok, kicsit én is rá vagyok most kattanva a témára :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra bolhairtónyakörv szaga van, de jelenleg még ennél tovább nem jutottam :D

      Törlés
  3. Én szeretem az Essence körömnyomdát. A lehúzót nem használom, hanem régi plasztikkártyát. A lenezek minősége viszont nem jó náluk, változó. A Konad a legjobb.
    A China Glaze It's atrap-eze-re nagyon kíváncsi leszek, biztos, hogy nagyon jól néz ki. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nekem a lehúzóval, a nyomdázóval, és a lemezekkel sincs jó kapcsolatom, így csak pihennek a dobozban :)
      A CG It's a trap-eze pedig nagyon szuperül néz ki felkenve :D De majd úgyis lesz róla bejegyzés, nem tartom meg magamnak a látványt :D

      Törlés
  4. Jó dolgokat vettél, nagyon érdekel, h milyen lesz felkenve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :D hááát, már mindet sikerült kipróbálnom, és van, ami önmagában nem nyerte el a tetszésem, de mással kombinálva isteni, de szép lassan hozom is a bejegyzéseket :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.